آشپزی اندونزیایی با «اُدانگ بِلادو»

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 144
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
آشپزی اندونزیایی سرشار از سبزیجات معطر و ادویه های پر عطر و طعم است. این غذای خوشمزه و آسان هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی میتواند استفاده گردد. ادنگ بلادو غذایی لذیذ و متفاوت بر پایه میگو است که میتواند برای علاقه مندان به غذاهای دریایی طعمی جدید را به ارمغان آورد .


720263_863.jpg

مواد لازم:


  • میگو 1 کیلوگرم

  • پیاز 2 عدد متوسط

  • گوجه 2 عدد

  • لیمو ترش 1 عدد

  • فلفل 1قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

  • شکر 3 قاشق غذاخوری

  • سیر 2 حبه

  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

1. گوجه فرنگی ها را پوست کنده و همراه پیاز و سیر و فلفل چیلی 5 دقیقه در غذاساز مخلوط کنید تا خمیری نرم حاصل شود .

2. روغن زیتون را در تابه ای مناسب حرارت داده سس را اضافه کنید به همراه شکر و نمک 10 دقیقه تفت دهید .

3. آبلیمو را اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید .

4. میگو ها را یک ساعت داخل پیاز و رنده پوست لیمو بخوابانید .میگوها را در روغن سرخ کرده بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن کشیده شود .

5. سس بلادو را دوباره گرم کرده و میگو ها را 7-10 دقیقه در سس حرارت دهید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا