دستور پخت آشپزی در ماگ؛ سریع و مایکروفری

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 166
  • پاسخ ها 16
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
شاکشوکا

انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


شاکشوکا یک نوع املت عربی است که ترکیبی شبیه به املت گوجه معمولی دارد. این غذا هم می‌تواند یک ناهار ساده باشد و هم یک صبحانه مقوی. این خوراکی با زیره، سیر و سبزی‌های معطر به همراه سس گوجه، مزه‌دار می‌شود. درست کردن آن در ماگ ساده‌تر از پختن آن در ماهیتابه است.

مواد لازم

  • سس گوجه: ۱/۲ پیمانه
  • زیره: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • اورگانوی خشک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز خرد شده: کمی
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد


طرز تهیه

۱. در یک ماگ مناسب مایکروفر، سس گوجه و ادویه‌ها را مخلوط کنید.

۲. وقتی که سس مخلوط شد، تخم‌مرغ را در مرکز ماگ بشکنید.

۳. به مدت ۲ تا ۲ و ۳۰ ثانیه با فواصل ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که سفیده تخم‌مرغ کاملا پخته شود و کمی طلایی شود، پختن را اددامه دهید. روی آن را با گشنیز و پنیر فتا تزئین کنید و در صورت دلخواه با کمی نان سرو کنید.

انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    کیک اسفنجی

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


    وقتی بحث کیک به میان می‌آید، نام کیک اسفنجی بیش از سایرین به گوش می‌خورد. این کیک به خاطر بافت فوق العاده پفش بیش از سایرین برای درست کردن کیک‌های تولد و سایر کیک‌ها استفاده می‌شود بخصوص برای کسانی که کیک‌های خیلی چرب دوست ندارند. برای درست کردن این کیک از همان موادی استفاده می‌شود که در کیک اسفنجی سنتی بهره گرفته می‌شود.

    درست کردن آن با مقداری اسانس وانیل برای طعمی عالی در ماگ هم ساده و هم لـ*ـذت بخش خواهد بود. بافت آن همانقدر عالی است که کیک‌های پخته شده در فر هستند. وقتی این کیک را با مقداری خامه و میوه‌های رنگی تزئین می‌کنید، کیک ماگ شما جلوه زیبایی پیدا خواهد کرد. فقط اینکه در عوض یک کیک کامل، یک کیک تک نفره اختصاصی خواهید داشت.

    مواد لازم

    • کره: ۲ قاشق غذاخوری، ۳۰ گرم
    • تخم‌مرغ: ۱ عدد
    • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
    • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
    • اسانس بادام: ۱ قاشق چای‌خوری، اختیاری
    • شکر: ۱/۴ پیمانه
    • آرد: ۶ قاشق غذاخوری
    • بیکینگ‌پودر: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
    • نمک: کمی


    طرز تهیه

    ۱. کره را در یک ماگ بزرگ قرار داده و در مایکروفر به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که ذوب شود، گرم کنید.

    ۲. تخم‌مرغ را به آن افزوده و با چنگال بهم بزنید.

    ۳. شیر، وانیل، اسانس بادام و شکر را اضافه کرده و بهم بزنید.

    ۴. آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را هم هم اضافه کنید. خمیر را با چنگال هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

    ۵. روی آن را پوشانده و در یخچال قرار دهید. وقتی آماده پختن هستید، به مدت ۱ دقیقه و ۲۰ ثانیه در مایکروفر بگذارید.

    ۶. روی آن را با خامه زده شده و توت تازه تزئین کنید.

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    کیک شکلاتی موزی پر پروتئین

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


    این دستورالعمل حقیقتا خوب است، چون تنها با ۵ ماده درست می‌شود، اما با زمان پختی کوتاه یعنی فقط ۱ دقیقه. این کیک شکلاتی سرشار از پروتئین با طعم دو ماده دوست داشتنی موز و شکلات دلبری می‌کند. رویه کیک بافتی کاملا شکلاتی و لطیف دارد و ته کیک هم موز له شده و تخم‌مرغ است. وقتی موز، کره بادام زمینی و پودر کاکائو اضافه می‌کنید.

    چیزی شبیه اسموتی صبحانه خوشمزه خواهد بود، اما بهتر از آن. خیلی خوب است که تنها با چند ماده می‌توانیم یک دسر فوق العاده داشته باشیم. این دسر برای عصر یا انتهای شب عالی است. اگر ماگ دارید و یک دقیقه وقت و البته مهم‌تر از همه یک دستگاه مایکروفر بیکار، با درست کردن این کیک شکلاتی موزی، اوقاتی لـ*ـذت بخش را بسازید.

    مواد لازم

    • موز سیاه شده: ۱ عدد متوسط
    • کره بادام زمینی: ۱/۴ پیمانه
    • تخم‌مرغ: ۱ عدد
    • شکر: ۲ قاشق چای‌خوری
    • پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری


    طرز تهیه

    ۱. موز را داخل یک ماگ بزرگ با چنگال له کنید.

    ۲. کره بادام زمینی و تخم‌مرغ را افزوده و به طور کامل بهم بزنید.

    ۳. شکر و پودر کاکائو را اضافه کرده و بهم بزنید تا صاف و یکدست شود.

    ۴. این خمیر را بین دو ماگ تقسیم کنید.

    ۵. هرکدام را جداگانه داخل مایکروفر به مدت ۱ دقیقه و یا تا زمانی که ور آمده و سفت شود، بپزید.

    ۶. مواظب باشید این کیک را زیاد نپزید، چون خشک خواهد شد.

    ۷. بلافاصله سرو کنید.

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    کیک رد ولوت

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


    کیک رد ولوت یکی از آن کیک‌های شکلاتی جادویی است که یادآور روز ولنتاین است. این کیک ماگ رد ولوت را می‌توان با مقداری خامه تزئین کرد تا با ظاهر زیبایش حسابی دلدار شما را غافلگیر کند. اگر هم کسی را ندارید به عنوان دوست داشتنی شخص زندگی‌تان آن را برای خودتان درست کرده و نوش جان کنید.

    مواد لازم

    • آرد: ۴ قاشق غذاخوری
    • شکر: ۴ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • بیکینگ‌پودر: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
    • پودر کاکائوی شیرین نشده: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
    • نمک: کمی
    • دارچین: کمی
    • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
    • شیر ترش یا خامه ترش یا ماست: ۳ قاشق غذاخوری
    • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
    • رنگ غذای قرمز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری


    طرز تهیه

    ۱. همه مواد مرطوب را با هم و در ماگی با اندازه‌ای مناسب ریخته و با استفاده از چنگال مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود.

    ۲. مواد خشک را هم افزوده و بهم بزنید تا ترکیب شود.

    ۳. در مایکروفر به مدت ۵۰ ثانیه بپزید. هر مایکروفری با دیگری متفاوت است و با توجه به نوع دستگاه خودتان، زمان را تعیین کنید.

    ۴. مواظب باشید زیاد نپزد، چون متراکم و لاستیکی خواهد شد.

    ۵. ابتدا بگذارید خنک شود سپس روی آن را با خامه پنیری تزئین کنید.

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    ماگ بلوندی

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


    بلوندی و براونی یکی از محبوب‌ترین دسر‌های درست شده در فر هستند. بلوندی بدون شکلات با ظاهری بلوند رنگ است. بلوندی نسبت به براونی، غلیظ، لطیف و متراکم‌تر است و طعمی شیرین کارامل مانند دارد. در اینجا به جای ۳۰ یا ۴۰ دقیقه زمان صرف تنها د رعرض چند دقیقه کوتاه، می‌توانید آن را درست کنید. این میان وعده عالی را می‌توان همراه با چای یا نوشیدنی‌های گرم به عنوان عصرانه میل کرد.

    مواد لازم

    • کره: ۲ قاشق غذاخوری، ذوب شده
    • شکر قهوه‌ای: ۳ قاشق غذاخوری
    • شیر: ۳ قاشق غذاخوری
    • اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • آرد: ۶ قاشق غذاخوری
    • نمک: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
    • چیپس شکلاتی سفید: ۱ قاشق غذاخوری
    • تافی کاراملی: ۴ عدد، خرد شده
    • بستنی و سس کارامل برای تزئین: اختیاری


    طرز تهیه

    ۱. کره را داخل یک ماگ بزرگ داخل مایکروفر ذوب کنید.

    ۲. شکر قهوه‌ای، شیر و وانیل را ازوده و مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود.

    ۳. به تدریج با آرد، نمک و بیکینگ‌پودر بهم بزنید. خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.

    ۴. شکلات چیپسی سفید و تافی کاراملی را اضافه کنید. روی آن را پوشانده و به مدت ۲ روز در یخچال قرار دهید. وقتی آماده پختن هستید، آن را به به مدت ۱ دقیقه و ۲۰ ثانیه در مایکروفر بپزید. اگر خمیر به نظر می‌رسد خوب نپخته، آن را به مدت ۳۰ ثانیه دیگر بپزید.

    ۵. روی آن را با سس کارامل و بستنی تزئین کنید.

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پای کدو

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


    این یکی از آن دسر‌های پاییزی است که با رنگی زیبا و طعمی خوشایند یک طعم و عطر گرم را ایجاد می‌کند. مواد تشکیل دهنده این پای کدو با مشابهت بسیار همسان با نمونه در فر هستند. به جز اینکه آن همه دردسر برای درست کردن خمیر و جای دادن آن در ظرف مخصوص فر ندارید. اینجا با مایکروفر همه چیز راحت شده است. پای کدو در ماگ برای موقعی که دلتان چیزی شیرین می‌اخواهد، اما نمی‌خواهید یک پای کامل درست کنید، عالی است. این دستورالعمل به طور جالبی آسان است و حتی بچه‌ها هم می‌توانند آن را درست کنند.

    مواد لازم

    • مینی کوکی: ۲ عدد، خرد شده به صورت ۲ قاشق غذاخوری خرده کلوچه (یا بیسکویت ساقه طلایی)
    • پوره کدو: ۱/۳ پیمانه
    • تخم‌مرغ: ۱ عدد
    • شیر: ۱ قاشق غذاخوری
    • شکر قهوه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری
    • ادویه پای کدو: ۱ قاشق چای‌خوری
    • نمک: مقدار کمی بین دو انگشت
    • وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری


    طرز تهیه

    ۱. در کاسه‌ای کوچک، پوره کدو، تخم‌مرغ، شیر، شکر قهوه‌ای، ادویه پای کدو و نمک را بهم بزنید تا زمانی که هیچ بخش گلوله شده‌ای در آن نباشد.

    ۲. کلوچه خرد شده را داخل ته ماگ بریزید.

    ۳. مخلوط پای کدو را روی این بخش بریزید.

    ۴. به مدت ۱ و ۱/۲ تا ۲ دقیقه در مایکروفر بپزید. هر ۳۰ ثانیه آن را چک کنید. ممکن است به میزان جزئی مرطوب به نظر برسد، اما پس از خنک شدن، سفت می‌شود. زمان پختن بر اساس مایکروفر شماست.

    ۵. با دقت از داخل ماگ درآورید. چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود. آن را با خامه زده شده تزئین کنید و در یخچال به مدت ۲۴ ساعت نگهداری کنید.

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    کلوچه شکری

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


    کلوچه شکری یکی از کلوچه‌های مخصوص کریسمس است. این کلوچه معمولا با قند‌های رنگی سبز و قرمز تزئین می‌شود. برای درست کردن کلوچه شکری در فر باید مواد را با همزن میکس کنید. بعد بگذارید در یخچال خنک شود سپس خمیر را با وردنه صاف کرده و آن‌ها را در فر بپزید. بعد از پختن کلوجه‌ها هم روی آن‌ها تزئین می‌شود. تصور کنید شما همان طعم را با زحمتی کمتر ایجاد کنید. کلوچه شکری ماگ همانقدر زیبا خواهد بود و دلنشین.

    مواد لازم

    • کره: ۲ قاشق غذاخوری
    • شکر: ۴ قاشق غذاخوری
    • نمک: کمی
    • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
    • آرد: ۶ قاشق غذاخوری
    • قند رنگی: ۱ قاشق چای‌خوری


    طرز تهیه

    ۱. کره را در ماگ ریخته و در مایکروفر به مدت ۳۰ ثانیه ذوب کنید.

    ۲. شکر را افزوده و بهم بزنید.

    ۳. زرده‌های تخم‌مرغ را هم با آن مخلوط کنید.

    ۴. آرد، نمک و قند رنگی را داخل ماگ ریخته و تا زمانی که ترکیب شود، بهم بزنید.

    ۵. خمیر را بین دو ماگ تقسیم کنید.

    ۶. روی آن قند رنگی پاشید و در مایکروفر هر ماگ را جداگانه به مدت ۴۵ ثانیه تا ۱ دقیقه بپزید.

    ۷. آن را با مقداری باترکریم تزئین کرده و لـ*ـذت ببرید.

    انواع دستورالعمل‌های آشپزی در ماگ برای آنهایی که مایکروفر دارند


    منابع: fda, who, biggerbolderbaking
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا