شاکشوکا
شاکشوکا یک نوع املت عربی است که ترکیبی شبیه به املت گوجه معمولی دارد. این غذا هم میتواند یک ناهار ساده باشد و هم یک صبحانه مقوی. این خوراکی با زیره، سیر و سبزیهای معطر به همراه سس گوجه، مزهدار میشود. درست کردن آن در ماگ سادهتر از پختن آن در ماهیتابه است.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. در یک ماگ مناسب مایکروفر، سس گوجه و ادویهها را مخلوط کنید.
۲. وقتی که سس مخلوط شد، تخممرغ را در مرکز ماگ بشکنید.
۳. به مدت ۲ تا ۲ و ۳۰ ثانیه با فواصل ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که سفیده تخممرغ کاملا پخته شود و کمی طلایی شود، پختن را اددامه دهید. روی آن را با گشنیز و پنیر فتا تزئین کنید و در صورت دلخواه با کمی نان سرو کنید.
شاکشوکا یک نوع املت عربی است که ترکیبی شبیه به املت گوجه معمولی دارد. این غذا هم میتواند یک ناهار ساده باشد و هم یک صبحانه مقوی. این خوراکی با زیره، سیر و سبزیهای معطر به همراه سس گوجه، مزهدار میشود. درست کردن آن در ماگ سادهتر از پختن آن در ماهیتابه است.
مواد لازم
- سس گوجه: ۱/۲ پیمانه
- زیره: ۱ قاشق چایخوری
- پودر پیاز: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
- اورگانوی خشک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز خرد شده: کمی
- تخممرغ: ۱ عدد
طرز تهیه
۱. در یک ماگ مناسب مایکروفر، سس گوجه و ادویهها را مخلوط کنید.
۲. وقتی که سس مخلوط شد، تخممرغ را در مرکز ماگ بشکنید.
۳. به مدت ۲ تا ۲ و ۳۰ ثانیه با فواصل ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که سفیده تخممرغ کاملا پخته شود و کمی طلایی شود، پختن را اددامه دهید. روی آن را با گشنیز و پنیر فتا تزئین کنید و در صورت دلخواه با کمی نان سرو کنید.