- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
این غذا بسیار خوش بو و خوش رنگ است. مزه ترش و شیرین دارد. خورشی مناسب برای فصل سرما است. بهتر است مزه شیرین آن کمی غالب باشد تا مزاج غذا معتدل شود.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم
[/BCOLOR]- گوشت گوسفند: 400گرم
- لپه: یک پیمانه
- پیاز: دو عدد متوسط
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- چوب دارچین: دو عدد به طول ده سانتی متر
- هل: سه عدد
- زعفران آب کرده: یک قاشق غذا خوری
- هویج یا جزر: 2 عددمتوسط
- سیب: دو عدد متوسط
- روغن حیوانی: 2 قاشق غذا خوری
- نصف لیمو ترش تازه یا آب لیمو
- شکر به میزان دلخواه
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. گوشت را به ابعاد 2*2 خرد کرده و با پیاز نگینی شده در روغن حیوانی سرخ کنید و لپه را هم اندکی در روغن تفت دهید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. فلفل وزردچوبه را اضافه کنید. وقتی پیاز کمی طلایی شد آب اضافه کنید و چوب دارچین و هل را هم بیندازید و بگذارید تا گوشت نیم پز شود؛ سپس جزر یاهویج را به شکل دلخواه قطعه قطعه کرده و به قورمه اضافه کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. در این مرحله می توانید به غذا نمک بزنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. در انتهای پخت سیب را چهار قطعه کرده و بگذارید چند قل بخورد. وقتی خورش کاملا جا افتاد، زعفران آب کرده و کمی آب لیمو ترش تازه و چاشنی شکر متناسب با ذائقه خانواده اضافه کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. در برخی کتب قدیم برای چاشنی این غذا سرکه و قند یا دوشاب انگوری با آب غوره یا سرکه توصیه شده است. می توانید به جای سیب به اضافه کنید.
[/BCOLOR]