تنوع در آشپزی با «قورمه سیب و جَزَر»

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 162
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
این غذا بسیار خوش بو و خوش رنگ است. مزه ترش و شیرین دارد. خورشی مناسب برای فصل سرما است. بهتر است مزه شیرین آن کمی غالب باشد تا مزاج غذا معتدل شود.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
780590_808.jpg
[/BCOLOR]​

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم​
[/BCOLOR]

  • گوشت گوسفند: 400گرم
  • لپه: یک پیمانه
  • پیاز: دو عدد متوسط
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • چوب دارچین: دو عدد به طول ده سانتی متر
  • هل: سه عدد
  • زعفران آب کرده: یک قاشق غذا خوری
  • هویج یا جزر: 2 عددمتوسط
  • سیب: دو عدد متوسط
  • روغن حیوانی: 2 قاشق غذا خوری
  • نصف لیمو ترش تازه یا آب لیمو
  • شکر به میزان دلخواه

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:​
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. گوشت را به ابعاد 2*2 خرد کرده و با پیاز نگینی شده در روغن حیوانی سرخ کنید و لپه را هم اندکی در روغن تفت دهید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. فلفل وزردچوبه را اضافه کنید. وقتی پیاز کمی طلایی شد آب اضافه کنید و چوب دارچین و هل را هم بیندازید و بگذارید تا گوشت نیم پز شود؛ سپس جزر یاهویج را به شکل دلخواه قطعه قطعه کرده و به قورمه اضافه کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. در این مرحله می توانید به غذا نمک بزنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. در انتهای پخت سیب را چهار قطعه کرده و بگذارید چند قل بخورد. وقتی خورش کاملا جا افتاد، زعفران آب کرده و کمی آب لیمو ترش تازه و چاشنی شکر متناسب با ذائقه خانواده اضافه کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. در برخی کتب قدیم برای چاشنی این غذا سرکه و قند یا دوشاب انگوری با آب غوره یا سرکه توصیه شده است. می توانید به جای سیب به اضافه کنید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا