طرز تهیه “والک پلو” خوشمزه در منزل

  • شروع کننده موضوع *~SAEEDEH~*
  • بازدیدها 65
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*~SAEEDEH~*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/16
ارسالی ها
4,075
امتیاز واکنش
70,793
امتیاز
1,076
سن
21
طرز تهیه “والک پلو” خوشمزه در منزل
%D9%88%D8%A7%D9%84%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9%88.jpg

والک یک گیاه کوهی است که معروفترین غذایی که با آن درست می کنند “والک پلو” است و بسیار خوشمزه است. این مقدار مواد برای 5 تا 6 نفر کافیست.

مواد لازم برای درست کردن والک پلو خوشمزه
  • برنج (4 پیمانه)
  • والک (500 گرم)
  • ساقه سیر تازه (2 شاخه)
  • روغن (3 تا 4 قاشق سوپخوری)
  • نمک (به میزان لازم)

ecrz_%D9%88%D8%A7%D9%84%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9%88-1024x768.jpg


طرز تهیه مرحله ای والک پلو
ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید.

والک ها را هم بشویید و در صافی بریزید و پس از اینکه آب اضافه آن رفت ، به صورت درشت خرد کنید.

%D9%88%D8%A7%D9%84%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg


داخل قابلمه ای 2 لیتر آب بریزید . آب برنج را خالی کنید و به همراه مقداری روغن پخت و پز و والک های خرد شده داخل قابلمه آب بریزید.حرارت زیر قابلمه را بالا ببرید تا آب بجوشد و برنج آب را بکشد.بعد از جمع شدن آب برنج ، حرارت را کم کنید و دم کنی روی در قابلمه بگذارید و منتظر بمانید تا برنج به آرامی دم بکشد.

%D9%88%D8%A7%D9%84%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg


اگر بخواهید این برنج خوش عطر تر شود میتوانید به برنجتان سیر تازه هم اضافه کنید .همچنین این پلو را در کنار گوشت مغز ران گوسفند سرو کنید.

%D9%88%D8%A7%D9%84%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9%88.jpg


والک چیست :
  • سیر وحشی یا والک گیاهی مباشد که خوراکی می باشد اما خیلی آسان با بسیاری از گیاهی سمی مانند موگه تداخل پیدا می کند در ذهن مردم و آن را سمی می دانند.
گیاه والک چه خواصی دارد
- این گیاه اشتها آور می باشد و نیز می تواند ادرار را بیشتر نمایید.

- در گیاه والک خاصیت از بین بردن اسیدی بودن خون وجود دارد.

- این گیاه می توانند برای سرگیجه بسیار مفید باشد.

- مالیده شدن موضعی آن می تواند که در درمان آبسه و کورک موثر باشد.

- این گیاه دارای منبعی کامل از ویتامین c می باشد.

نکات تکمیلی در مورد والک پلو
والک پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقهمیباشد .
والک پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
147
بالا