- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
۱. یخ در بهشت با طعم لیمو، پرتقال و توت فرنگی
دستور تهیه
یخ در بهشت برای ۶ نفر؛ زمان آماده سازی مواد حدود ۲۰ دقیقه؛ زمان آماده شدن برای سرو حدود ۶ ساعت
مواد لازم
شکر1 لیوان
آب3/4 لیوان
پوست پرتقال رنده شده1 قاشق غذاخوری
پوست لیموترش رنده شده1 قاشق مرباخوری
آب پرتقال1/3 لیوان
آب لیموترش5 قاشق غذاخوری
توت فرنگی خرد شده4 لیوان
شکر1 لیوان
آب3/4 لیوان
پوست پرتقال رنده شده1 قاشق غذاخوری
پوست لیموترش رنده شده1 قاشق مرباخوری
آب پرتقال1/3 لیوان
آب لیموترش5 قاشق غذاخوری
توت فرنگی خرد شده4 لیوان
دستور تهیه
- توت فرنگی ها را بشویید، قسمت سبزرنگ آنها را جدا کرده و سپس خرد کنید.
- پوست پرتقال و پوست لیمو ترش را در قابلمه ای بریزید، آب و شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
- حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 7 دقیقه ریز جوش بزند، سپس حرارت را خاموش کنید و پس از خنک شدن، شربت را از صافی عبور دهید تا پوست ها جدا شوند.
- آب پرتقال، آب لیمو و توت فرنگی خرد شده را به شربت فوق اضافه کرده و در مخلوط کن میکس کنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
- یخ در بهشت را در ظرف مناسب ریخته، به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند، سپس آن را هم بزنید و به مدت ۳ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.
- هنگام سرو یخ در بهشت، اگر خیلی سفت شده بود، ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آن را در دمای محیط قرار دهید تا کمی شل شده و حالت نیمه جامد به خود بگیرد.