طرز تهیه یخ در بهشت در ۹ طعم خوشمزه و طبیعی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 125
  • پاسخ ها 8
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
۱. یخ در بهشت با طعم لیمو، پرتقال و توت فرنگی

یخ در بهشت برای ۶ نفر؛ زمان آماده سازی مواد حدود ۲۰ دقیقه؛ زمان آماده شدن برای سرو حدود ۶ ساعت
مواد لازم
شکر
1 لیوان
آب3/4 لیوان
پوست پرتقال رنده شده1 قاشق غذاخوری
پوست لیموترش رنده شده1 قاشق مرباخوری
آب پرتقال1/3 لیوان
آب لیموترش5 قاشق غذاخوری
توت فرنگی خرد شده4 لیوان​

دستور تهیه

  1. توت فرنگی ها را بشویید، قسمت سبزرنگ آنها را جدا کرده و سپس خرد کنید.
  2. پوست پرتقال و پوست لیمو ترش را در قابلمه ای بریزید، آب و شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
  3. حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 7 دقیقه ریز جوش بزند، سپس حرارت را خاموش کنید و پس از خنک شدن، شربت را از صافی عبور دهید تا پوست ها جدا شوند.
  4. آب پرتقال، آب لیمو و توت فرنگی خرد شده را به شربت فوق اضافه کرده و در مخلوط کن میکس کنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
  5. یخ در بهشت را در ظرف مناسب ریخته، به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند، سپس آن را هم بزنید و به مدت ۳ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.
  6. هنگام سرو یخ در بهشت، اگر خیلی سفت شده بود، ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آن را در دمای محیط قرار دهید تا کمی شل شده و حالت نیمه جامد به خود بگیرد.
267366_114.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. یخ در بهشت با طعم توت فرنگی

    مواد لازم
    توت فرنگی
    500 گرم
    برگ نعنای تازه5-6 عدد
    آب لیمو ترش2 الی 3 قاشق غذاخوری
    شکر1 قاشق غذاخوری
    یخ به میزان لازم​

    دستور تهیه

    1. توت فرنگی‌ها را شسته، قسمت سبزرنگ آن‌ها را جدا کنید، سپس همراه با برگ‌های نعنا و ۱ فنجان یخ در مخلوط کن بریزید.
    2. آب لیمو و شکر را همراه با ۱ لیوان آب به مخلوط کن اضافه کرده و مواد را میکس کنید تا یکدست شوند.
    3. یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل مقدار بیشتری شکر به آن اضافه کنید.
    4. یخ در بهشت را در پارچ بریزید، تکه های کوچک یخ به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا خنک شود. سپس در لیوان سرو بریزید و به عنوان یک نوشیدنی سرد و ساده در تابستان نوش جان کنید.
    267368_693.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳. یخ در بهشت با طعم آلبالو

    مواد لازم
    آلبالو
    1 کیلوگرم
    شکر200 گرم
    آبلیموی تازه2 قاشق غذاخوری
    وانیل1/8 قاشق چایخوری​

    دستور تهیه

    1. آلبالو‌ها را بشویید و هسته آن‌ها را درآورید.
    2. آلبالو، شکر و آبلیمو را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلبالو آب انداخته و شکر حل شود.
    3. پس از حل شدن شکر، ۲ الی ۳ دقیقه دیگر فرصت دهید تا مواد به آرامی بجوشند، سپس حرارت را خاموش کنید.
    4. اجازه دهید مواد خنک شوند، سپس آن‌ها را از صافی عبور دهید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
    5. مایه را در ظرف فلزی کم عمقی بریزید و به مدت ۴-۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. سپس آن را از فریزر خارج کنید، هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید.
    6. اجازه دهید یخ در بهشت آلبالو یکی دو ساعت دیگر در فریزر بماند، سپس هنگام سرو با قاشق، آن را بتراشید ودر لیوان سرو بریزید.
    7. روی یخ در بهشت را با چند عدد آلبالو تزیین کنید و با آن از میهمانان خود پذیرایی کنید.
    267363_845.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۴. یخ در بهشت با طعم نعنا

    مواد لازم
    شکر
    1 فنجان
    آب معمولی1 فنجان
    آب سرد4 فنجان
    آب لیمو ترش1 فنجان
    نعنا5 عدد برگ تازه له شده (1 قاشق چایخوری نعنا خشک ساییده)​

    دستور تهیه

    1. آب و شکر را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر در آب کاملا حل شود.
    2. آبلیموی ترش و ۴ فنجان آب سرد را به شربت فوق اضافه کنید و هم بزنید، سپس آن را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
    3. یخ در بهشت را از فریزر خارج کرده، نعنای له شده تازه یا پودر نعنای خشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و حدود ۱ الی ۲ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید.
    4. پس از ۲ ساعت که یخ در بهشت حالت نیمه جامد پیدا کرد، آماده سرو است.
    267361_550.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۵. یخ در بهشت با طعم پرتقال

    مواد لازم
    آب پرتقال تازه
    2 لیوان
    گلاب2 قاشق غذاخوری
    شکربه میزان لازم​

    دستور تهیه

    1. آب پرتقال را در قالبی فلزی بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید تا شیرینی آن به اندازه‌ای که مورد نظر شماست، برسد.
    2. آب پرتقال و شکر را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود، سپس گلاب را به آن اضافه کرده و قالب را در فریزر قرار دهید.
    3. پس از ۲ الی ۳ ساعت قالب را خارج کرده و یخ در بهشت را هم بزنید، سپس مجددا آن را در فریزر قرار دهید.
    4. یکی دو بار دیگر این عمل را تکرار کنید تا شربت به صورت یکنواخت یخ بزند و حالت نیمه جامد بگیرد. سپس یخ در بهشت را در لیوان سرو بریزید و روی آن را با برش‌های پرتقال تزیین کنید.
    267362_482.jpg


     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۶. یخ در بهشت با طعم طالبی

    مواد لازم
    طالبی یا گرمک بدون پوست
    1 لیوان
    گلاب1 قاشق چایخوری
    شکربه میزان لازم
    شیر1 لیوان
    پوره یخبه میزان لازم​

    دستور تهیه

    1. طالبی را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
    2. طالبی یخ زده را در مخلوط کن بریزید و یک لیوان شیر به آن اضافه کنید.
    3. مخلوط شیر و طالبی را میکس کنید تا یکنواخت شوند، سپس به میزان دلخواه شکر به آن اضافه کنید.
    4. یخ در بهشت طالبی را در لیوان سرو ریخته و بلافاصله نوش جان کنید.
    267367_234.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۷. یخ در بهشت با طعم هندوانه

    مواد لازم
    هندوانه خرد شده بدون هسته
    8 لیوان
    آب1/2 لیوان
    شکر1/2 لیوان
    آبلیموی تازه2 قاشق غذاخوری​

    دستور تهیه

    1. آب و شکر را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید و شکر در آب حل شود.
    2. اجازه دهید شربت حاصل به مدت ۲ دقیقه بجوشد، سپس حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا شربت کاملا خنک شده و به دمای محیط برسد.
    3. تکه‌های هندوانه را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا کاملا له شوند، سپس آن را همراه با آبلیمو به شربت آب و شکر اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
    4. مخلوط حاصل را در قالب فلزی یا پلاستیکی ریخته و حدود ۲ الی ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
    5. یخ در بهشت را از فریزر خارج کنید و هم بزنید، مجددا ۲ الی ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا حالت نیمه جامد پیدا کند.
    6. یخ در بهشت هندوانه آماده است، آن را در لیوان سرو بریزید و با تکه‌های تازه لیمو یا هندوانه تزیین کنید.
    267364_786.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۸. یخ در بهشت با طعم انار، آلبالو و توت فرنگی

    مواد لازم
    آب آلبالو
    3 پیمانه
    آب انار2 پیمانه
    آب پرتقال1 پیمانه​

    دستور تهیه

    1. آب انار، آب آلبالو و آب پرتقال را در قالب فلزی ریخته و به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
    2. پس از ۳ ساعت، قالب را از فریزر خارج کرده و مخلوط را هم بزنید، سپس در فریزر قرار دهید.
    3. عمل هم زدن مخلوط را هر یک ساعت یک بار تکرار کنید تا یخ به طور یکنواخت در آن ایجاد شود.
    4. یخ در بهشت را در لیوان سرو بریزید و بلافاصله مورد استفاده قرار دهید.
    267365_553.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۹. یخ در بهشت چند میوه

    مواد لازم
    طالبی یا گرمک بدون پوست و خرد شده
    1 فنجان
    آناناس خرد شده1 فنجان
    انبه خرد شده1 فنجان
    توت فرنگی خرد شده1 فنجان
    آب پرتقال1 فنجان
    شکر2 قاشق غذاخوری
    پوره یخ4 فنجان​

    دستور تهیه

    1. طالبی، انبه، آناناس، توت فرنگی، آب پرتقال و شکر را در مخلوط کن بریزید، سپس ۴ فنجان پوره یخ به مخلوط کن اضافه کنید.
    2. مخلوط کن را روشن کرده و مواد را به مدت ۳۰ ثانیه میکس کنید تا کاملا یکدست شوند.
    3. یخ در بهشت را در لیوان سرو ریخته، روی آن را با تکه‌های آناناس تزیین کنید و بلافاصله نوش جان کنید.
    267360_277.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا