- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
نکته تغذیهای 1
گرسنگی طولانی مدت موجب هدر رفتن سدیم، پتاسیم و پروتئین بدن شما می شود. سعی كنید، در سحر و افطار از غذاهایی كه حاوی پروتئین بیشتر باشند مصرف كنید. پروتئین موجود در گوشت قرمز( ۲ تا ۳ بار در هفته مصرف شود )،مرغ، تخم مرغ و ماهی غنی تر هستند. از مصرف روغن زیاد در تهیه غذا بپرهیزید كه موجب افزایش تشنگی شما می شود.
نکته تغذیهای 2
در ماه رمضان برای تأمین سدیم و پتاسیم تلف شده در هر وعده، حتما سبزیجات تازه یا پخته ( آش یا سوپ) مصرف كنید.
پیش غذا
سوپ مرغ و جو
• تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم
• یک عدد پیاز سفید متوسط
• یک حبه سیر رنده شده
• یک ساقه کرفس
• 2 عدد ران مرغ
• 4 عدد هویج
• 4 پیمانه آب
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1.5 پیمانه جو پرک
• 6 عدد گوجه فرنگی
• یک پیمانه لوبیا سبز
• دو پیمانه آب
• 2 عدد برگ بو
• نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
• دو چوب دارچین
• یک قاشق چایخوری فلفل سفید
• ¾ پیمانه زیتون
• یک قاشق چایخوری زیره سبز
• یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
• دو قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
1. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه گرم کنید.
2. پیاز، سیر و کرفس را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. مدام آنها را هم بزنید.
3. ران های مرغ را خرد و در قابلمه به مواد اضافه کنید تا طلایی شوند. هویج را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. 4 پیمانه آب را اضافه کنید و بگذارید در حالت نیمجوش روی حرارت ملایم بماند تا مرغ ها پخته شوند. حدود یک ساعت کافی است.
4. استخوان های مرغ را جدا کنید و همه گوشت ها را خرد کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید.
5. گوجه فرنگی ها را به 8 قسمت تقسیم کنید. سر و ته لوبیاهای سبز را بگیرید و آن را به تکه های دو سانتیمتری برش دهید. سپس آنها را داخل سوپ بریزید.
6. جوهای را سه بار با آب سرد آبکش کنید تا آبی که از آن خارج می شود شفاف باشد. سپس آنها را داخل سوپ بریزید و دو پیمانه دیگر آب اضافه کنید.
7. ادویه و زیتون ها را اضافه کنید. آنها را با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزید و سپس نمک را اضافه کنید.
8. اگر دوست داشتید، می توانید قارچ هم به آن اضافه کنید.
گرسنگی طولانی مدت موجب هدر رفتن سدیم، پتاسیم و پروتئین بدن شما می شود. سعی كنید، در سحر و افطار از غذاهایی كه حاوی پروتئین بیشتر باشند مصرف كنید. پروتئین موجود در گوشت قرمز( ۲ تا ۳ بار در هفته مصرف شود )،مرغ، تخم مرغ و ماهی غنی تر هستند. از مصرف روغن زیاد در تهیه غذا بپرهیزید كه موجب افزایش تشنگی شما می شود.
نکته تغذیهای 2
در ماه رمضان برای تأمین سدیم و پتاسیم تلف شده در هر وعده، حتما سبزیجات تازه یا پخته ( آش یا سوپ) مصرف كنید.
پیش غذا
سوپ مرغ و جو
• تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم
• یک عدد پیاز سفید متوسط
• یک حبه سیر رنده شده
• یک ساقه کرفس
• 2 عدد ران مرغ
• 4 عدد هویج
• 4 پیمانه آب
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1.5 پیمانه جو پرک
• 6 عدد گوجه فرنگی
• یک پیمانه لوبیا سبز
• دو پیمانه آب
• 2 عدد برگ بو
• نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
• دو چوب دارچین
• یک قاشق چایخوری فلفل سفید
• ¾ پیمانه زیتون
• یک قاشق چایخوری زیره سبز
• یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
• دو قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
1. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه گرم کنید.
2. پیاز، سیر و کرفس را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. مدام آنها را هم بزنید.
3. ران های مرغ را خرد و در قابلمه به مواد اضافه کنید تا طلایی شوند. هویج را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. 4 پیمانه آب را اضافه کنید و بگذارید در حالت نیمجوش روی حرارت ملایم بماند تا مرغ ها پخته شوند. حدود یک ساعت کافی است.
4. استخوان های مرغ را جدا کنید و همه گوشت ها را خرد کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید.
5. گوجه فرنگی ها را به 8 قسمت تقسیم کنید. سر و ته لوبیاهای سبز را بگیرید و آن را به تکه های دو سانتیمتری برش دهید. سپس آنها را داخل سوپ بریزید.
6. جوهای را سه بار با آب سرد آبکش کنید تا آبی که از آن خارج می شود شفاف باشد. سپس آنها را داخل سوپ بریزید و دو پیمانه دیگر آب اضافه کنید.
7. ادویه و زیتون ها را اضافه کنید. آنها را با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزید و سپس نمک را اضافه کنید.
8. اگر دوست داشتید، می توانید قارچ هم به آن اضافه کنید.