افطاری ؛ روز نوزدهم

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 138
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
نکته تغذیهای 1

فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و مواد ترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستند. اگر به جای شکر در آن عسل بریزید به یک معجون لاغری تبدیل می شود.

نکته تغذیهای 2

مصرف زیاد مواد غذایی چرب هنگام افطار باعث بی اشتهایی در هنگام سحر می شود، چون هضم چربی ها در بدن نیازمند مدت زمان طولانی تراست. استفاده از خوراكی ها و مواد غذایی تا دیر وقت و به تأخیر انداختن زمان خواب، موجب بی اشتهایی و بی حوصلگی هنگام سحر می شود. بنابراین اگر وعده افطار به صورت مناسب مصرف شود مشكلی برای وعده سحر ایجاد نخواهد شد.




پیش غذا

آش آبغوره

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 2 ساعت

• خوراک: شیراز

مواد لازم

• ۲ پیمانه برنج

• نصف پیمانه لپه

• یک قاشق چایخوری زردچوبه

• یک عدد چغندر پخته کوچک

• ۱۰۰ گرم سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا)

مواد لازم برای کوفته

• ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده

• یک عدد پیاز کوچک

• یک قاشق چایخوری زردچوبه

• یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی


327111_859.jpg


طرز تهیه

1. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آنها را بپزید تا کمی حالت شفتهگی داشته باشید. لپه را نیز در قابلمه کوچک دیگری به صورت جداگانه بپزید.

2. چغندر پخته شده را در یک کاسه متوسط رنده کنید.

3. در یک قابلمه بزرگ، برنج، لپه و لبو را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به همراه آب روی حرارت ملایم بگذارید. سبزی خرد شده را بیفزایید و هم بزنید.

4. کمی نعنا را به همراه زردچوبه جداگانه تفت دهید و به آش اضافه کنید.

5. برای درست کردن کوفته، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، زردچوبه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل کوفته های ریز شکل دهید.

6. یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید. کوفته ها را تفت دهید تا طلایی شوند. در 30 دقیقه پایانی پخت آش، کوفته ها رابه آن اضافه کنید.

7. در انتها، برای مزهدار شدن آش، آبغوره و نمک به آش اضافه کنید و هم بزنید.

8. آش را با نعنا و پیاز داغ تزئین و داغ سرو کنید.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    غذای اصلی

    پاستا با عدس و بروکلی

    • تعداد: 4 نفر

    • زمان تهیه: 15 دقیقه

    • زمان پخت: 50 دقیقه

    مواد لازم

    • ۱۵۰ گرم پاستا

    • نصف لیوان عدس

    • بروکلی متوسط

    • یک عدد متوسط پیاز

    • ۲ حبه سیر

    • ۳ یا ۴ عدد گوجه فرنگی

    • ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک

    • روغن زیتون یا کانولا

    • نمک و فلفل و زردچوبه

    • آبلیمو

    327112_984.jpg


    طرز تهیه

    1. عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس در آب به همراه کمی نمک بپزید.

    2. پیاز را خلالی کنید و درون تابه متوسط، رو یحرارت ملایم تفت دهید تا سبک شوند. سیر ر بیفزایید و به همراه کمی زرد چوبه اضافه کنید تا طلایی شوند.

    3. گوجهفرنگی های را رنده کنید و به تابه اضافه کیند و تفت دهید.

    4. عدس پخته شده را پس از آبکش کردن به مخلوط درون تابه بیفزایید. گلچه های بروکل یرا نیز در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید. برای مزه دار شدن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه، در تابه را بگذارید تا کاملا پخته و نرم شوند.

    5. در آخر هم شوید و کمی آبلیمو اضافه کنید.

    6. پاستا را بپزید و پس از آبکش کردن با روغن زیتون یا کانولا مخلوط کنید.

    7. مخلوط عدس را روی پاستا بکشید و سرو کنید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    دسر

    فرنی

    • تعداد: 4 نفر

    • زمان تهیه: 5 دقیقه

    • زمان پخت: 15 دقیقه

    مواد لازم

    • ۱ لیتر شیر

    • ۴ قاشق غذاخوری شکر

    • ۴ قاشق غذاخوری آرد برنج

    • ۴۰ گرم کره

    • نصف پیمانه خامه

    • نصف قاشق چایخوری وانیل

    • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک

    327113_401.jpg


    طرز تهیه

    1. در شیرجوش بزرگ، آرد برنج، نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.

    2. شیر سرد را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

    3. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ شود.

    4. وقتی کمی سفت شد، کره و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا فرنی به اصطلاح ته نگیرد.

    5. پس از رسیدن به غلظت موردنظر، از روی شعله بردارید و خامه را سریعا به آن بیفزایید و هم بزنید تا لطیف و یکدست شود.

    6. به این نکته توجه داشته باشید که فرنی پس از سرد شدن سفت تر نیز می شود.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا