- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
نکته تغذیهای 1
فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و مواد ترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستند. اگر به جای شکر در آن عسل بریزید به یک معجون لاغری تبدیل می شود.
نکته تغذیهای 2
مصرف زیاد مواد غذایی چرب هنگام افطار باعث بی اشتهایی در هنگام سحر می شود، چون هضم چربی ها در بدن نیازمند مدت زمان طولانی تراست. استفاده از خوراكی ها و مواد غذایی تا دیر وقت و به تأخیر انداختن زمان خواب، موجب بی اشتهایی و بی حوصلگی هنگام سحر می شود. بنابراین اگر وعده افطار به صورت مناسب مصرف شود مشكلی برای وعده سحر ایجاد نخواهد شد.
پیش غذا
آش آبغوره
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت
• خوراک: شیراز
مواد لازم
• ۲ پیمانه برنج
• نصف پیمانه لپه
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• یک عدد چغندر پخته کوچک
• ۱۰۰ گرم سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا)
مواد لازم برای کوفته
• ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
• یک عدد پیاز کوچک
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی
طرز تهیه
1. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آنها را بپزید تا کمی حالت شفتهگی داشته باشید. لپه را نیز در قابلمه کوچک دیگری به صورت جداگانه بپزید.
2. چغندر پخته شده را در یک کاسه متوسط رنده کنید.
3. در یک قابلمه بزرگ، برنج، لپه و لبو را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به همراه آب روی حرارت ملایم بگذارید. سبزی خرد شده را بیفزایید و هم بزنید.
4. کمی نعنا را به همراه زردچوبه جداگانه تفت دهید و به آش اضافه کنید.
5. برای درست کردن کوفته، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، زردچوبه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل کوفته های ریز شکل دهید.
6. یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید. کوفته ها را تفت دهید تا طلایی شوند. در 30 دقیقه پایانی پخت آش، کوفته ها رابه آن اضافه کنید.
7. در انتها، برای مزهدار شدن آش، آبغوره و نمک به آش اضافه کنید و هم بزنید.
8. آش را با نعنا و پیاز داغ تزئین و داغ سرو کنید.
فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و مواد ترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستند. اگر به جای شکر در آن عسل بریزید به یک معجون لاغری تبدیل می شود.
نکته تغذیهای 2
مصرف زیاد مواد غذایی چرب هنگام افطار باعث بی اشتهایی در هنگام سحر می شود، چون هضم چربی ها در بدن نیازمند مدت زمان طولانی تراست. استفاده از خوراكی ها و مواد غذایی تا دیر وقت و به تأخیر انداختن زمان خواب، موجب بی اشتهایی و بی حوصلگی هنگام سحر می شود. بنابراین اگر وعده افطار به صورت مناسب مصرف شود مشكلی برای وعده سحر ایجاد نخواهد شد.
پیش غذا
آش آبغوره
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت
• خوراک: شیراز
مواد لازم
• ۲ پیمانه برنج
• نصف پیمانه لپه
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• یک عدد چغندر پخته کوچک
• ۱۰۰ گرم سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا)
مواد لازم برای کوفته
• ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
• یک عدد پیاز کوچک
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی
طرز تهیه
1. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آنها را بپزید تا کمی حالت شفتهگی داشته باشید. لپه را نیز در قابلمه کوچک دیگری به صورت جداگانه بپزید.
2. چغندر پخته شده را در یک کاسه متوسط رنده کنید.
3. در یک قابلمه بزرگ، برنج، لپه و لبو را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به همراه آب روی حرارت ملایم بگذارید. سبزی خرد شده را بیفزایید و هم بزنید.
4. کمی نعنا را به همراه زردچوبه جداگانه تفت دهید و به آش اضافه کنید.
5. برای درست کردن کوفته، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، زردچوبه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل کوفته های ریز شکل دهید.
6. یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید. کوفته ها را تفت دهید تا طلایی شوند. در 30 دقیقه پایانی پخت آش، کوفته ها رابه آن اضافه کنید.
7. در انتها، برای مزهدار شدن آش، آبغوره و نمک به آش اضافه کنید و هم بزنید.
8. آش را با نعنا و پیاز داغ تزئین و داغ سرو کنید.