د و پیازه آلو، افطاری جهرمی ها

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 312
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
مرد م جهرم افطاری ساد ه ای د ارند به نام د و پیازه آلو. غذایی ساد ه که د و مد ل پخت متفاوت دارد. هم با تخم مرغ پخته می شود و هم بد ون تخم مرغ. هم با نان خورد ه می شود وهم با برنج. غذای ساد ه و خوشمزهای که به اند ازه یک خورش لذیذ بعد از یک روز ، روزه د اری به شما می چسبد!

580954_628.jpg


مواد لازم برای 3نفر


  • 3 عد د سیب زمینی
  • 1 عد د پیاز
  • 2 عد د تخم مرغ
  • 1 عد د فلفل د لمه ای
  • 1 ق س جعفری خرد شد ه
  • 1 ق س رب گوجه فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را آبپز کنید.

2. پیاز را نگینی خرد کرد ه و د اخل مقداری روغن تفت د هید.

3. سیب زمینی های پخته را نگینی خرد کنید و با نمک، فلفل و زرد چوبه به پیاز اضافه کرد ه و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

4. رب گوجه فرنگی، فلفل د لمه ای نگینی خرد شد ه و جعفری را هم اضافه کنید و تفت د هید.

5. تخم مرغ ها را در یک ظرف مناسب بشکنید، سپس آنها را به بقیه مواد اضافه کنید و تفت د هید تا سفید ه آن بپزد. وقتی تخم مرغ خودش را گرفت ، د و پیازه آلو را از روی حرارت برد ارید.

نکته

اگر می خواهید دو پیازه را با برنج بخورید روی آن یک قاشق غذا خوری رب انار بریزید.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
180
بالا