طرز تهیه «آلو پارتا»؛ نان سیب زمینی هندی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 234
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
آلو پاراتا، نان سیب زمینی تند هندی و صبحانه اصلی مردم در شمال هند است که طرز تهیه آن را در این مطلب مشاهده می‌کنید.

1469765_111.jpg


مواد لازم برای ۴ نفر:

  • ۳۰۰ گرم آرد گندم
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • یک پیمانه آب
  • نمک به مقدار لازم
  • ۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده
  • ۱ عدد فلفل سبز کاملا خرد شده
  • یک شاخه گشنیز خرد شده
  • ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • کره به مقدار لازم
1469766_410.jpg



طرز تهیه:

برای تهیه خمیر، آرد را در یک مخلوط کن بریزید. روغن گیاهی و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به تدریج آب را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. تا وقتی یک خمیر نرم و یکدست ایجاد شود مخلوط کردن را ادامه دهید و در صورت لزوم آب اضافه کنید. روی خمیر را با یک پلاستیک پوشانده و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

1469767_566.jpg


سیب زمینی له شده، فلفل، برگ‌های گشنیز، پیاز و نمک را در ظرف دیگری مخلوط کنید.

1469768_869.jpg


برای تهیه پارتا، خمیر را به قسمت‌های مساوی تقسیم کرده و توپ‌های کوچک خمیری بسازید. سپس با وردنه صاف کنید.

1469769_121.jpg


مخلوط سیب زمینی را روی خمیر صاف شده پخش کنید.

1469770_971.jpg


لبه‌های خمیر را با آب خیس کنید تا یک لایه پاراتای دیگر روی آن بچسبد.

1469771_200.jpg


یک خمیر پاراتای دیگر را روی مخلوط قرار داده و با استفاده از وردنه لبه‌ها را فشار دهید و صاف کنید تا مطمئن شوید به هم چسبیده است.

1469772_375.jpg


یک تابه تخت را حرارت دهید و پاراتا را روی آن بگذارید و با دمای متوسط ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.

1469772_375.jpg


نان را برگردانید و نصف قاشق چایخوری کره روی آن بگذارید و روی حرارت کم سرخ کنید.

1469774_104.jpg


وقتی قهوه‌ای شد دوباره برگردانید و طرف دیگر را هم کره‌ای کنید و روی حرارت کم بپزید تا به رنگ قهوه‌ای طلایی درآید.

1469775_568.jpg


آلو پارتا را با هر چیزی که دوست دارید میل کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا