طرز تهیه شیرینی برگه زرد آلو

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 186
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
text.png
مواد خمیر :


شکر
3/4 فنجان
خمیر مایه
6 ق چ
کره (نرم شده)
1/2 فنجان
تخم مرغ
2.png
3 عدد
آب (داغ)
1 فنجان
نمک
1 ق چ
آرد
5و نیم تا6 ونیم فنجان
text.png
لایه زرد آلو :


زرد آلو (خشک)
300 گرم
آب
1و 1/2 فنجان
شکر (قهو ه ای)
1/2 فنجان
text.png
رویه شیرینی :


آرد
1/3 فنجان
شکر
3 ق غ
دارچین
3/4 ق چ
کره
3 ق غ
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
17​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
34678


برگه های زردآلو را ۲۰ دقیقه با آب می پزیم تا تمام آب جذب برگه ها بشه:
34693


زرد آلوهای نرم شده رو با شکر در غذا ساز یا مخلوط کن خوب له می کنیم:
34679


تمام مواد رویه شیرینی یعنی آرد و شکر و دارچین و کره رو در ظرفی خوب با هم مخلوط می کنیم:
34676


برای درست کردن خمیر آرد و شکر و نمک و خمیر مایه رو در کاسه مخلوط می کنیم . کره آب شده و آب گرم رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه می زنیم (۱ پیمانه از آرد رو نگه می داریم بعدا" کم کم و به مقدار لازم به خمیر اضافه می کنیم):
34677


34680


تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه دیگر می زنیم:
34681


آرد باقی مانده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر چسبندگی پیدا کنه و به ورزش داد.در این مرحله خمیر رو روی سطح آرد اشیده می گذاریم و۳ تا ۵ دقیقه ورز می دیم:
34682


حالا خمیر و مواد داخلی و مواد رویه شیرینی آماده هست و وقتشه که شیرینی رو درست کنیم:
خمیر رو سه قسمت مساوی می کنیم و هر قسمت رو به صورت یک مستطیل ۱۸ در ۳۰ سانت در سینی چرب شده پهن می کنیم:
34683


یک سوم از کرم زرد آلو رو وسط هر خمیر پخش شده پهن می کنیم. طوری که فقط یک سوم وسط خمیر کرم خورده باشد:
34684


با کارد یا کاتر پیتزا روی خمیر های دو طرف برش های مورب می زنیم:
34685


نوار های دو طرف رو کمی می پیچیم رو روی کرم زرد آلو برمی گردونیم:
34687


یا بدون پیچیدن صاف روی زردآلوها می چینیم :
34686


ترکیب شکر و دارچین رویه شیرینی رو وسط شیرینی می ریزیم:
34688


شیرینی ها رو با پلاستیک می پوشونیم و 3 تا 3 ساعت ونیم میگذاریم تا خمیر پف کنه:
34690


هر چه بیشتر خمیر را استراحت دهید شیرینی پوک تری خواهید داشت.
شیرینی ها رو به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 350 درجه می پزیم(روی شیرینی کمی قهو ه ای خواهشد مثل تصویر اول)
34691


اگر خمیر بخوبی استراحت نکند مثل تصویر زیر خواهد شد
34692
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا