- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد خمیر :
لایه زرد آلو :
رویه شیرینی :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برگه های زردآلو را ۲۰ دقیقه با آب می پزیم تا تمام آب جذب برگه ها بشه:
زرد آلوهای نرم شده رو با شکر در غذا ساز یا مخلوط کن خوب له می کنیم:
تمام مواد رویه شیرینی یعنی آرد و شکر و دارچین و کره رو در ظرفی خوب با هم مخلوط می کنیم:
برای درست کردن خمیر آرد و شکر و نمک و خمیر مایه رو در کاسه مخلوط می کنیم . کره آب شده و آب گرم رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه می زنیم (۱ پیمانه از آرد رو نگه می داریم بعدا" کم کم و به مقدار لازم به خمیر اضافه می کنیم):
تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه دیگر می زنیم:
آرد باقی مانده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر چسبندگی پیدا کنه و به ورزش داد.در این مرحله خمیر رو روی سطح آرد اشیده می گذاریم و۳ تا ۵ دقیقه ورز می دیم:
حالا خمیر و مواد داخلی و مواد رویه شیرینی آماده هست و وقتشه که شیرینی رو درست کنیم:
خمیر رو سه قسمت مساوی می کنیم و هر قسمت رو به صورت یک مستطیل ۱۸ در ۳۰ سانت در سینی چرب شده پهن می کنیم:
یک سوم از کرم زرد آلو رو وسط هر خمیر پخش شده پهن می کنیم. طوری که فقط یک سوم وسط خمیر کرم خورده باشد:
با کارد یا کاتر پیتزا روی خمیر های دو طرف برش های مورب می زنیم:
نوار های دو طرف رو کمی می پیچیم رو روی کرم زرد آلو برمی گردونیم:
یا بدون پیچیدن صاف روی زردآلوها می چینیم :
ترکیب شکر و دارچین رویه شیرینی رو وسط شیرینی می ریزیم:
شیرینی ها رو با پلاستیک می پوشونیم و 3 تا 3 ساعت ونیم میگذاریم تا خمیر پف کنه:
هر چه بیشتر خمیر را استراحت دهید شیرینی پوک تری خواهید داشت.
شیرینی ها رو به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 350 درجه می پزیم(روی شیرینی کمی قهو ه ای خواهشد مثل تصویر اول)
اگر خمیر بخوبی استراحت نکند مثل تصویر زیر خواهد شد
[/BCOLOR]
مواد اولیه :
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
شکر 3/4 فنجان |
خمیر مایه 6 ق چ |
کره (نرم شده) 1/2 فنجان |
تخم مرغ
3 عدد |
آب (داغ) 1 فنجان |
نمک 1 ق چ |
آرد 5و نیم تا6 ونیم فنجان |
زرد آلو (خشک) 300 گرم |
آب 1و 1/2 فنجان |
شکر (قهو ه ای) 1/2 فنجان |
آرد 1/3 فنجان |
شکر 3 ق غ |
دارچین 3/4 ق چ |
کره 3 ق غ |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
17
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برگه های زردآلو را ۲۰ دقیقه با آب می پزیم تا تمام آب جذب برگه ها بشه:
زرد آلوهای نرم شده رو با شکر در غذا ساز یا مخلوط کن خوب له می کنیم:
تمام مواد رویه شیرینی یعنی آرد و شکر و دارچین و کره رو در ظرفی خوب با هم مخلوط می کنیم:
برای درست کردن خمیر آرد و شکر و نمک و خمیر مایه رو در کاسه مخلوط می کنیم . کره آب شده و آب گرم رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه می زنیم (۱ پیمانه از آرد رو نگه می داریم بعدا" کم کم و به مقدار لازم به خمیر اضافه می کنیم):
تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه دیگر می زنیم:
آرد باقی مانده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر چسبندگی پیدا کنه و به ورزش داد.در این مرحله خمیر رو روی سطح آرد اشیده می گذاریم و۳ تا ۵ دقیقه ورز می دیم:
حالا خمیر و مواد داخلی و مواد رویه شیرینی آماده هست و وقتشه که شیرینی رو درست کنیم:
خمیر رو سه قسمت مساوی می کنیم و هر قسمت رو به صورت یک مستطیل ۱۸ در ۳۰ سانت در سینی چرب شده پهن می کنیم:
یک سوم از کرم زرد آلو رو وسط هر خمیر پخش شده پهن می کنیم. طوری که فقط یک سوم وسط خمیر کرم خورده باشد:
با کارد یا کاتر پیتزا روی خمیر های دو طرف برش های مورب می زنیم:
نوار های دو طرف رو کمی می پیچیم رو روی کرم زرد آلو برمی گردونیم:
یا بدون پیچیدن صاف روی زردآلوها می چینیم :
ترکیب شکر و دارچین رویه شیرینی رو وسط شیرینی می ریزیم:
شیرینی ها رو با پلاستیک می پوشونیم و 3 تا 3 ساعت ونیم میگذاریم تا خمیر پف کنه:
هر چه بیشتر خمیر را استراحت دهید شیرینی پوک تری خواهید داشت.
شیرینی ها رو به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 350 درجه می پزیم(روی شیرینی کمی قهو ه ای خواهشد مثل تصویر اول)
اگر خمیر بخوبی استراحت نکند مثل تصویر زیر خواهد شد