خورش آلو اسفناج، به روش گیاهخواری

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 170
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
فصل اسفناج که می شود خورش آلو اسفناج اولین غذایی است که به ذهن خانم های خانه می افتد ولی لابد می خواهید بگویید از وقتی گیاهخوار شده اید لب به این غذا نزده اید. در این جا روش تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی را داریم که از مدل گوشت دار آن هم خوشمزه تر است.امتحان کنید.

735629_356.jpg


مواد لازم برای 4 نفر


  • 500 گرم اسفناج خرد شده
  • 200 گرم آلوبرقانی
  • 250 گرم قارچ دکمهای
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 ق س آبلیمو
  • 1 ق س شکر
  • 1 ق چ زردچوبه
  • 1 ق چ ادویه دلخواه
  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. ابتدا اسفناج را پاك كرده و بشویيد. بعدازآنکه کاملا خشک شد، آن را بهصورت قطعات درشت خرد كنيد. آلوبرقاني را بشویید و حدود نیم ساعت آن را خیس کنید. قارچ دکمهای را خوب بشویید و بهصورت درسته در غذا استفاده کنيد.

2. حال پیاز را بهصورت نگيني خرد کنید. در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سبک شده و طلایی شود. بعد زردچوبه و ادویه را اضافه كرده و مخلوط كنيد.

3. در این زمان باید آلو و قارچ را به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت دهيد. بعد از دو تا سه دقيقه اسفناج خرد شده را افزوده و با بقيه مواد تفت دهيد. نصف ليوان آب هم اضافه كنيد. صبر کنید تا مواد بپزند و خورش جا بيفتد.

4. شکر و آبلیمو را در یککاسه کوچک باهم مخلوط کنید. در آخر پخت، نمك و مخلوط شكر و آب ليمو را به خورش اضافه كنيد. بعد از چند دقيقه خورش شما آماده است.

يه جورديگه

در این خورش از قارچ هاي درشت به صورت ورقهای نيز مي توانيد به جاي قارچ دکمهای استفاده كنيد.

فوتوفن

اين خورش نبايد آبكي باشد. پس به ميزان آبي كه اضافه مي كنيد خوب دقت كنید. همچنين اجازه دهيد خورش خوب جا بيفتد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا