«شیرین قاتوق» یا همان خورش آلو قیسیِ شمالی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 147
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
یرین قاتوق یا همان خورش آلو قیسی نوعی خورش است که در آن از قیسی و آلو استفاده شده است. طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می دهیم. آن را درست کنید و با برنج سرو کنید.

732155_746.jpg

مواد لازم برای 4 نفر

  • 3 تکه سـ*ـینه یا ران مرغ
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 2 /1 پیمانه کشمش پلویی
  • 2 /1 پیمانه قیسی
  • 2 /1 پیمانه آلو سیاه خشک
  • به میزان لازم زعفران آب کرده
  • به میزان لازم روغن مایع
  • 2 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه:

1. ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید، سپس آن را در قابلمه موردنظرتان با مقدار کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. کمی زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کنید.

2. بعدازآنکه پیاز نرم و طلایی شد، سـ*ـینه یا ران مرغ را اضافه کنید تا به همراه پیاز کمی تفت بخورند. به میزان لازم نمک هم اضافه کنید. در این مرحله باید حدود یک لیتر آب جوش داخل قابلمه بریزید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مرغ بپزد.

3. در یک تابه یا قابلمه کوچک کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. کشمش را بشویید و آن را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بعدازآنکه کاملا خشک شد، آن را داخل تابه بریزید و تفت دهید.

4. وقتی کشمش ها خیلی کم تفت خوردند، آنها را در یک ظرف دیگر بریزید و کنار بگذارید. حالا داخل همان تابه در روغن باقیمانده آلو و قیسی را هم تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه آنها را هم از داخل تابه درآورده و کنار بگذارید. داخل تابه رب گوجه‌فرنگی را هم تفت دهید تا رنگش باز شود.

5. وقتی مرغ پخت و آبش کشیده شد، آلو، قیسی و کشمش تفت داده شده را همراه با زعفران اضافه کنید. رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده را هم به خورش اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.

6. بعدازآنکه خورش جا افتاد، آن را همراه با برنج سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا