قرمزِ شیرین سر میز غذا، با ژله انار و کرم پسته

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 158
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
اگر میخواهید میز غذا را رنگارنگ کنید، یکی از راه حل های آن ژله است. در این مطلب طرز تهیه ژله انار را به شما آموزش می دهیم که جلوه خاصی به سفره تان می دهد.


مواد لازم:

  • انار (بزرگ دانه شده) 4 عدد
  • شکر ((140 گرم)) دو سوم پیمانه
  • آب سرد ((60 میلی لیتر)) یک چهارم پیمانه
  • ژلاتین ((16 گرم)) 5 قاشق چایخوری

مواد لازم برای کرم هل و پسته:
  • هل: پودر شده 3 عدد غلاف
  • خامه: سه چهارم پیمانه (185 میلی لیتر)
  • پسته: یک سوم پیمانه (50 گرم)

1173622_907.jpg



طرز تهیه:


1-هل و خامه را در یک کاسه با هم زن بزنید تا فرم بگیرد. سپس پسته را با آن مخلوط کنید.

2-یک قاشق دانه انار کنار بگذارید. از یک غذاساز برای پوره کردن دانه های انار استفاده کنید و آب آن را با یک صافی به خوبی بگیرید؛ با پشت قاشق دانه ها را بفشارید تا آب آن ها کاملا بیرون آید. اگر آب انار کافی نبود به آن آب بیفزایید تا میزان آن به اندازه کافی (600 میلی لیتر) شود.

3-آب انار و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود روی حرارت ملایم قرار دهید. ژلاتین را در ظرفی مقاوم به گرما با آب سرد بخیسانید تا نرم شود و سپس به روش بن ماری روی حرارت بخار حل کنید. ژلاتین را به شربت انار اضافه کرده و مخلوط کنید و کنار بگذارید تا خنک شود و به دمای اتاق برسد.

4-ژله را در 4 ظرف با ظرفیت 150 میلی لیتر یا هر ظرف دیگری که دوست دارید بریزید و به مدت 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید و سپس در یک ظرف برگردانید و با دانه های انار و خامه ی هل و پسته که آماده کرده بودید تزیین کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا