طرز تهیه سیب زمینی کاراملی؛ پیش غذای شیرین و آبدار

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 228
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.

مواد لازم:

  • سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : 675 گرم
  • شکر قهوه ای : 4 قاشق غذاخوری
  • کره : 60 گرم
  • آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
  • گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری

1001851_168.jpg


طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .

2. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .

3. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .

4. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود .

5. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید .

6. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا