طرز تهیه آرد سمولینا را با آرد همه منظوره ترکیب کنید و نمک را اضافه کنید.
روی آرد را گود کنید و روی آن روغن زیتون بریزید و با قاشق آرد و روغن را هم بزنید.
بعد از هم زدن روغن و آرد،150 میلیلیتر آب را در سه مرحله اضافه کنید.بسته به کیفیت آرد سمولینایی که استفاده کردهاید باید آب بیشتری بریزید.خمیر نه باید زیاد سفت باشد نه زیاد چشبناک.
خمیر را حسابی ورز داده و داخل پلاستیک قرار داده و به نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
سیبزمینیها را بپزید و له کنید.سپس پنیرها را اندازهگیری کنید و همراه با نعنا به پورهی سیب زمینی اضافه کنید.
خمیر را از یخچال خارج و با وردنه صاف کنید.سپس در شکلهای دایرهای به اندازههای 8 سانتیمتری خمیر را ببرید.برای این کار میتوانید از لیوان استفاده کنید.یک قاشق از مواد سیبزمینی را داخل خمیر بریزید.اگر میخواهید رول کردن خمیر را تمرین کنید نصف قاشق مواد سیبزمینی را داخلش بریزید.