طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای خوشمزه

  • شروع کننده موضوع @nicedavil
  • بازدیدها 192
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

@nicedavil

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/30
ارسالی ها
9,967
امتیاز واکنش
30,539
امتیاز
941
سن
20
محل سکونت
بآبُل
خانواده من التماس می کنند که برایشان اینبشقاب خامه‌ای سیب‌زمینی را در هر مناسبتی درست کنم. چیزی که این غذا را خیلی خوشمزه می‌کند، گردوی استفاده شده بر روی آن است.
YummySweetPotatoCasserole.jpg

مواد لازم برای 6 نفر
  • 4 عدد
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    شیرین، مکعبی خرد شده
  • ½ لیوان
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    سفید
  • 2 تخم‌مرغ، هم‌زده
  • ½ قاشق چای‌خوری نمک
  • 4 قاشق سوپ‌خوری کره، نرم شده
  • 3 قاشق سوپ‌خوری کره، آب شده
  • ½ لیوان شیر
  • ½ قاشق چای‌خوری عصارۀ وانیل
  • ½ لیوان شکر قهوه‌ای
  • 1/3 لیوان آرد همه‌کاره
  • ½ لیوان گردوی خرد شده
دستورالعمل
  1. فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید (165 درجه سانتیگراد). سیب‌زمینی‌ها را همراه با آب درون یک ماهیتابه قرار دهید. در دمای متوسط آنها را بپزید تا وقتی که نرم شدند؛ آبشان را گرفته و بکوبید.
  2. در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی‌های شیرین را با شکر سفید، تخم‌مرغ‌ها، نمک، کره، شیر و عصاره وانیل ترکیب کنید. تا وقتی یکدست شدند آنها را هم بزنید. این مایع را به درون یک ظرف طبخ 22 * 32 سانتی بریزید.
  3. در یک کاسه متوسط، شکر قهوه‌ای و آرد را ترکیب کنید. تا زمانی که ترکیب خودش را گرفت به آن کره اضافه کنید. گردوها را درون آن بیندازید. این ترکیب را بروی ترکیب سیب‌زمینی خود بریزید.
  4. در فر به مدت 30 دقیقه، یا تا زمانی که روی آن کمی قهوه‌ای شده باشد، این ترکیب را بپزید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا