- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
تهیه ماهی راحت تر از این نمی شود! ماهی را در آرد می زنیم و بعد سرخ می کنیم. می توانید از آرد بدون گلوتن استفاده کنید. اغلب این غذا را با پوره نخود فرنگی می خورند، من این بار از کلم بروکلی استفاده کردم.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- کلم بروکلی ۵۰۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- آرد ۳ قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
- فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
- فیله ماهی ۲ تکه
- روغن ۱ قاشق غذاخوری
- لیمو ۱/۲ عدد
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
1. کلم بروکلی پخته را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون در مخلوط کن بریزید و کاملا پوره کنید.
2. آرد را با ۱ قاشق چای خوری نمک، پودر زنجبیل و پودر فلفل پاپریکا ترکیب کنید. آن را در بشقاب بریزید و فیله ها را از هر دو طرف در ترکیب آرد بزنید.
3. روغن را در ماهیتابه ای نچسب که ماهی ها در آن جا شوند، گرم کنید و فیله ها را از سمت پوست در آن قرار دهید و برای ۳ دقیقه بپزید. فیله ها را برگردانید و برای حدود ۲ دقیقه دیگر تا مغز پخت شوند، بپزید.
4. این زمان بندی براساس تکه های کلفت فیله است. اگر از فیله ای نازک استفاده می کنید، پختن آن ها به مدت ۲ دقیقه از سمت پوست و بعد یک دقیقه از طرف دیگر کافی است.
5. فیله ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید.
6. مقداری از پوره کلم بروکلی در ۲ بشقاب قرار دهید و فیله ها را( به حالتی که پوست آن ها رو به بالا باشد) روی آن ها بگذارید و با برش های لیمو میل کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی ماهی با پوره کلم بروکلی:
1. کلم بروکلی را به گلچه های آن تقسیم کنید. آن ها را در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش بریزید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا نرم شوند، بپزید. سپس آبکشی کنید.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. از انواع ماهی سفید مانند ماهی کاد یا هادوک(ماهی روغنی کوچک) استفاده کنید. حدودا به ۳۵۰ گرم ماهی نیاز دارید.