طرز تهیه ماهی شکم پُرِ محبوب

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 125
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ماهی شکم پر از جمله غذاهای محبوب ما ایرانیان است، هیچ خانمی را سراغ ندارید که برای یکبار هم که شده این غذا را درست نکرده باشد. در این مطلب طرز تهیه نوعی ماهی شکم پر را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:
  • فلفل به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • ادویه به میزان لازم
  • گردو 50 تا 100 گرم
  • تمر هندی به میزان لازم
  • سیر 250 گرم - خرد شده
  • پیاز 1 عدد - خرد شده
  • ماهی 1 عدد
  • گشنیز 250 گرم - خرد شده
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

1073460_290.jpg


طرز تهیه:

ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

1073459_201.jpg



سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

درب ظرف را می بندیم.

بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا