غذای ایرانی طرز تهیه «دوقوس ماهی»

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 115
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
مواد مورد نیاز برای تهیه دوقوس ماهی :

ماهی حلوا :۱ عدد

زعفران :۴ قاشق سوپ خوری

آرد :به میزان لازم

پیاز متوسط :۱ عدد

سیر متوسط :۳ حبه

رب گوجه فرنگی :۱ قاشق چایخوری

پودر لیمو عمانی :۱ قاشق غذا خوری

روغن مایع :به میزان لازم

آب جوش :۱ لیوان

نمک، فلفل، زردچوبه :به میزان لازم

روغن مایع :به میزان لازم

دوقوس ماهی


مراحل پخت دوقوس ماهی :
مرحله اول: سیر را بکوبید همراه نمک و زعفران دم کرده در یک ظرف مخلوط کنید.

مرحله دوم: ماهی را به تکه های متوسط خرد کنید و در این مواد بخوابانید تا مزه دار شود.

مرحله سوم: در یک ظرف جداگانه آرد، پودر لیمو عمانی، نمک و فلفل و زردچوبه را بریزید و مخلوط کنید.

مرحله چهارم: دوباره ماهی را در این مواد بگذارید تا مزه دار شود.

مرحله پنجم: سپس در یک تابه کمی روغن بریزید زمانی که داغ شد ماهی را داخل آن سرخ کنید.


مرحله ششم: پیاز و حبه سیر را رنده کنید زمانی که ماهی سرخ شد آنها را خارج کنید و پیاز و سیر را در تابه بریزید و تفت دهید.

مرحله هفتم: سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه به مقدار لازم به آن اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله هشتم: حالا آب جوش را داخل تابه بریزید و کمی صبر کنید.

مرحله نهم: در آخر ماهی ها را داخل تابه بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید تا سس با حرارت ملایم به خورد ماهی برود.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
146
بالا