طرز تهیه ماهی فویج

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای ماهی فویج

ماهی فویج

ماهی سفید یا ازاد یا کفال:1 عدد

گردوی خرد شده:5 قاشق

رب انار:5/1 قاشق

سبزی های معطر:3 قاشق (چوچاق و جعفری یا نعنا و جعفری و گشنیز)

زعفران:مقداری

آب لیمو یا ابغوره:مقداری
%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%81%D9%88%DB%8C%D8%AC.jpg

طرز تهیه ماهی فویج
ابتدا داخل شکم ماهی را خالی کرده و آن را خیلی خوب می شوریم. بعد از آن ماهی را آغشته به آبلیمو و نمک کرده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
برای تهیه مواد داخل شکم ماهی باید ابتدا سبزی ها را خرد کرده سپس گردو و ربانارو سبزی را با هم مخلوط کرده و تفت می دهیم تا یک مخلوط تقریبا" سیاه رنگ داشته باشیم. بعد از 2 ساعت ماهی را از یخچال خارج کرده و مواد را داخل ماهی ریخته به اندازه ای که بیرون نریزد. اگر دوست دارید هیچ موادی بیرون نریزد می توانید شکم ماهی را با نخ و سوزن بدوزید. در آخر روی بدن ماهی را با روغن چرب کرده و با زعفران آب شده می پوشانیم. داخل یک ظرف را فویل فلزی گذاشته و چرب کرده و ماهی را داخل آن می گذاریم و سپس داخل فر با درجه 170 فارنهات به مدت 2 تا 3 ساعت بسته به دمای فرتان. بعد از اینکه روی ماهی شما برشته شد غذا آماده است.
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا