طرز تهیه لنجو یا ماهی آب پز

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای لنجو یا ماهی آب پز


پیاز
روغن
دوغ
ماهی
زردچوبه، نمک و فلفل
آچار زابلی

غذاهای ایرانی
%D9%84%D9%86%D8%AC%D9%88-%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A2%D8%A8%E2%80%8C%D9%BE%D8%B2.jpg

طرز تهیه لنجو یا ماهی آب پز

پیاز را سرخ می کنیم بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آچار و دوغ را هم اضافه می کنیم. و هم می زنیم تا دوغ جوش بیاید اگر دوغ را هم نزنیم می بندد و خراب می شود. (به قول سیستانی ها پچ می شود). اما اگر بجای دوغ از آب استفاده می کنید دیگر نیازی به هم زدن آب نیست. بعد از جوش آمدن دوغ یا آب ماهی را اضافه می کنیم. ماهی که پخته شد آبگوشت را خالی می کنیم. آبگوشت ماهی آماده است.

برای آماده کردن ماهی دوباره قابلمه حاوی ماهی را روی اجاق می گذاریم روی ماهی با توجه به سلیقه زردچوبه، نمک و فلفل می ریزند و روی شعله ملایم می گذاریم تا آب مانده ته قابلمه نیز خشک شود. وقتی آب ماهی خشک شد ماهی نیز آماده خوردن می شود.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
147
بالا