طرز تهیه ماهی فسنجان

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 129
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]

برای 6 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گردو
400گرم
آب انار (ترش)
1پیمانه
نمك
به میزان لازم
زردچوبه
1قاشق چایخوری
آب
1پیمانه
رب گوجه فرنگی
2قاشق سوپخوری
رب انار (ترش)
2قاشق سوپخوری
گلپر
2قاشق چایخوری
ماهی (سفید شمال)
به میزان لازم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3223


[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه:[/BCOLOR]


ابتدا مغز گردوها را آسیاب كرده یا چرخ كنید. در ظرفی مناسب آب انارترش را با نمك و زردچوبه و یك پیمانه آب به جوش آورده و گردوی سائیده را اول در كمی آب جوش حل كرده، سپس داخل قابلمه ریخته، بگذارید تا حدود 4 تا 5 ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد اگر غلیظ بود در آن آب سرد بریزید تا گردو به روغن بیفتد. ترشی و نمك آن را آزمایش كرده، هر كدام كه كم بود اضافه كنید. باید توجه داشته باشید كه هر قدر پخت گردو طولانی‌تر باشد. خورش بهتر جا می‌افتد. به قابلمه رب گوجه‌فرنگی و رب انار اضافه كرده، سپس كمی گلپر بزنید و بگذارید تا خوب به روغن بیفتد. ماهی را پس از شستن و تمیز‌كردن قطعه‌قطعه كرده، در تابه‌ای سرخ كنید. سپس آن‌ها را در ظرف مورد نظر چیده، فسنجان آماده شده را روی آن بریزید و با پلو سرو كنید.

3222



[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]نكات:[/BCOLOR]


1)اگر دوست دارید غذایتان شیرین شود از رب انار و آب انار شیرین استفاده كرده و به غذا كمی شكر بزنید.
2)ماهی بهتر است برای هر نفر 2قطعه در نظر گرفته شود و برای این میزان مواد اولیه 12قطعه ماهی مناسب است.
3)اگر آب انار موجود نبود از آبغوره یا آب نارنج استفاده كنید.
4)بهتر است ربها را قبل از اضافه كردن به خورش كمی در كره یا روغن سرخ كنید.
نوش جان
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا