طرز تهیه بورک ماهی سالمون

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
source.gif

مواد لازم بورک ماهی سالمون
خمیر یوفکا:8 ورق
فیله سالمون :400 گرم
کره ذوب شده :100 گرم
روغن زیتون :1 تا 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز :به میزان کافی
زیره :برای تزیین
آبلیمو :دو قاشق غذا خوری
نمک :به میزان کافی
%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%88%D9%86.jpg


طرز تهیه بورک ماهی سالمون

ماهی را با نمک ، فلفل ، روغن زیتون و آبلیمو طعم دار می کنیم .
یک لایه از خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کاملا مرطوب شود . لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه های سوم و چهارم نیز تکرار می کنیم.ماهی طعم دار شده را در وسط خمیر قرار داده و سپس 4 لایه دیگر خمیر را مانند قبل خوب مرطوب کرده و روی آن قرار می دهیم . سپس به شکل دلخواه خمیر را بپیچید. میتوانید از زیره سیاه برای تزیین خمیر استفاده کنید.
خمیر را درون فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شده و ماهی پخته شود .

شما می توانید از هر نوع ماهی بدون استخوانی که می پسندید استفاده کرده و بسته به ذائقه خود آن را طعم دار کنید .
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا