طرز تهیه ماهی شیر با گوجه گیلاسی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 101
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ماهی با گوجه و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و سالم است و به سرعت آماده می شود. می توانید آن را با انواع ماهی که بافتی مشابه ماهی شیر دارند، بپزید.

مواد لازم:


  • ماهی شیر ۲ تکه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • سیر ۲ حبه
  • گوجه گیلاسی ۲۰ عدد
  • کاپاریس ۴۵ گرم
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • جعفری ۵ شاخه

1133960_155.jpg



طرز تهیه:

1- به تکه های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید و بر روی آن ها کمی روغن زیتون بمالید. سپس آن ها را برای ۵ دقیقه از هر طرف روی حرارت بالا، تا زمانی که مغز پخت شوند، بپزید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب قرار دهید.

2- مقداری روغن در ماهیتابه گرم کنید و سیر و گوجه ها را برای ۵ دقیقه در آن تفت دهید.

3-کاپاریس و قاچ های لیمو را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر بپزید.

4-جعفری خرد شده را هم به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و بعد از تفتی کوتاه آن ها را از روی حرارت برداشته و روی ماهی ها بریزید و میل کنید.

نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی ماهی با گوجه و کاپاریس:

1- از استیک ماهی شیر یا ماهی هایی با بافت مشابه استفاده کنید.

2- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

3- لیمو را هم پوست گرفته و آن را قاچ کنید.

4- برگ های جعفری را ریز خرد کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا