- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,554
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه باقالی پلو ماهی قزل آلا مجلسی در فر
باقالی پلو ماهی قزل آلا یکی از غذاهای خوشمزه مجلسی و پر طرفداره. در این دستور ، ابتدا ماهی مزه دار و سپس در فر پخته و گریل شده که این امر باعث شده ماهی لذیذتر و خوش طعم تر بشه.
دستور پخت باقالی پلو ماهی قزل آلا
ماهی را تمیز کردم و شستم. خشک که شد، هر طرف ماهی رو سه برش دادم.
همه جاشو روغن زیتون ریختم و فلفل سیاه تازه پاشیدم.
داخل شکمشم روغن زیتون و فلفل سیاه ریختم.
تو شکم و بیرونش لیمو تازه زدم. با یک پیاز بزرک و خلالی شده روشو پوشوندم و و دو سه ساعت گذاشتم موند و چند باری زیر و رو کردمش.
فر را روی بالاترین درجش روشن کردم و کاغذ روغنی گذاشنم تو سینی.
همه طرفش ماهی را زرد چوبه و نمک زدم ( زعفران هم میشه ) بعد گذاشتم تو فر.
زیزش طلایی شد گریل هم روشن کردم روشم طلایی شد.
برنج را چند ساعت تو آب و نمک خیس کردم . به ازای ١ پیمانه برنج نصفش باقالی ریختم.
آب و نمک و شوید و باقالی را گذاشنم ی جوش که زد برنج را اضافه کردم.
برنجم که مغزش پخته شد با اب ولرم آبکش کردم.
ته قابلمه نون یا سیب زمینی میگذاریم و یک لایه برنج و مقداری شوید خشک می ریزیم و ادامه میدیم تا برنج تموم بشه.
در پایان هم روغن داغ کردم ریخنم روش و دمکنی گذاشتم تا دم بکشه.
علت اضافه کردن شوید به آب و باقالی و جوش زدنش اینه که رنگش باز شه و باقالی بلو سبز تر و زیباتر شه.
نکته : خیلیا زیره سبز دوست دارن و لا به لای برنج زیره هم میپاشن.
مجله تصویر زندگی
باقالی پلو ماهی قزل آلا یکی از غذاهای خوشمزه مجلسی و پر طرفداره. در این دستور ، ابتدا ماهی مزه دار و سپس در فر پخته و گریل شده که این امر باعث شده ماهی لذیذتر و خوش طعم تر بشه.
دستور پخت باقالی پلو ماهی قزل آلا
ماهی را تمیز کردم و شستم. خشک که شد، هر طرف ماهی رو سه برش دادم.
همه جاشو روغن زیتون ریختم و فلفل سیاه تازه پاشیدم.
داخل شکمشم روغن زیتون و فلفل سیاه ریختم.
تو شکم و بیرونش لیمو تازه زدم. با یک پیاز بزرک و خلالی شده روشو پوشوندم و و دو سه ساعت گذاشتم موند و چند باری زیر و رو کردمش.
فر را روی بالاترین درجش روشن کردم و کاغذ روغنی گذاشنم تو سینی.
همه طرفش ماهی را زرد چوبه و نمک زدم ( زعفران هم میشه ) بعد گذاشتم تو فر.
زیزش طلایی شد گریل هم روشن کردم روشم طلایی شد.
برنج را چند ساعت تو آب و نمک خیس کردم . به ازای ١ پیمانه برنج نصفش باقالی ریختم.
آب و نمک و شوید و باقالی را گذاشنم ی جوش که زد برنج را اضافه کردم.
برنجم که مغزش پخته شد با اب ولرم آبکش کردم.
ته قابلمه نون یا سیب زمینی میگذاریم و یک لایه برنج و مقداری شوید خشک می ریزیم و ادامه میدیم تا برنج تموم بشه.
در پایان هم روغن داغ کردم ریخنم روش و دمکنی گذاشتم تا دم بکشه.
علت اضافه کردن شوید به آب و باقالی و جوش زدنش اینه که رنگش باز شه و باقالی بلو سبز تر و زیباتر شه.
نکته : خیلیا زیره سبز دوست دارن و لا به لای برنج زیره هم میپاشن.
مجله تصویر زندگی