طرز تهیه سوپ سیب و زنجبیل

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای سوپ سیب و زنجبیل



1 ق س کره نرم شده
1 عدد پیاز
2 ق س زنجبیل تازه خرد شده
1 ق س پودر کاری
2 عدد سیب درختی
1 عدد سیب زمینی
3 پیمانه آب مرغ
به میزان لازم نمک و فلفل
مقداری ماست چکیده برای تزیین


سوپ
%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D9%88-%D8%B2%D9%86%D8%AC%D8%A8%D9%8A%D9%84.jpg

طرز تهیه سوپ سیب و زنجبیل


همچنین بخوانید : تمامی دستور تهیه و طرز تهیه سوپ مختلف
ابتدا سیب ها را بشویید، پوست آنها را گرفته و سپس آنها را به صورت مکعبی خرد کنید. سیب زمین را هم بعد از شست وشو پوست گرفته و آن را هم به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز را هم بعدازآنکه پوست گرفتید خرد کنید.

در یک قابلمه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. بعد از 4-3 دقیقه زنجبیل را با پودر کاری بریزید و آنها را هم تفت دهید.

در این زمان سیب زمینی و سیب خرد شده را همراه با آب مرغ و مقدار لازم نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سیب زمینی و سیب نرم شوند.

بعدازآنکه مواد نرم شدند، سوپ را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را داخل مخلوط کن بریزید تا مواد نرم شوند. بعدازآنکه سوپ نرم شد، آن را دوباره به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

سوپ را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، آن را با ماست تزیین کرده و سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا