طرز تهیه فالوده سیب با عسل خوشمزه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه فالوده سیب با عسل

مواد لازم
سیب زرد یا سیب گلاب
۲ عدد
عسل۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب کردهکمی​

دستور تهیه

  1. سیب‌ها را بشویید، پوست آن‌ها را بگیرید و سپس رنده کنید.
  2. سیب رنده شده را در کاسه‌ای بریزید، ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود.
  3. در انتها مقداری زعفران آب کرده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید.
  4. مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود.
  5. فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید.

چند نکته مهم

  • برای تهیه فالوده سیب بهتر است از سیب زرد یا سیب گلاب استفاده کرده و ترجیحا از سیب قرمز و سیب سبز استفاده نکنید.
  • در صورت دسترسی به میوه "به" می‌توانید ۱ عدد "به" رسیده و شیرین را رنده کرده و به این فالوده اضافه کنید.
  • افزودن عرقیاتی مانند عرق بیدمشک، بهار نارنج و نسترن بهتر است با دستور پزشک معالج و بسته به نوع بیماری افراد صورت گیرد.
272394_730.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا