- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طرز تهیه فالوده سیب با عسل
دستور تهیه
چند نکته مهم
مواد لازم
سیب زرد یا سیب گلاب ۲ عدد
عسل۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب کردهکمی
سیب زرد یا سیب گلاب ۲ عدد
عسل۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب کردهکمی
دستور تهیه
- سیبها را بشویید، پوست آنها را بگیرید و سپس رنده کنید.
- سیب رنده شده را در کاسهای بریزید، ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود.
- در انتها مقداری زعفران آب کرده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید.
- مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود.
- فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید.
چند نکته مهم
- برای تهیه فالوده سیب بهتر است از سیب زرد یا سیب گلاب استفاده کرده و ترجیحا از سیب قرمز و سیب سبز استفاده نکنید.
- در صورت دسترسی به میوه "به" میتوانید ۱ عدد "به" رسیده و شیرین را رنده کرده و به این فالوده اضافه کنید.
- افزودن عرقیاتی مانند عرق بیدمشک، بهار نارنج و نسترن بهتر است با دستور پزشک معالج و بسته به نوع بیماری افراد صورت گیرد.