- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طرز تهیه فالوده یزدی با نشاسته
مواد لازم برای تهیه شربت فالوده یزدی
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه شربت فالوده یزدی
مواد لازم برای تهیه فالوده یزدی
نشاسته گل 1 پیمانه
آب سرد 4 پیمانه
گلاب 1 قاشق غذاخوری
تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری
آب گرم 1/4 پیمانه
دستور تهیه فالوده یزدی
مواد لازم برای تهیه شربت فالوده یزدی
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه شربت فالوده یزدی
- آب و شکر را در قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
- سپس حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.
- اجازه دهید تا شربت به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود، سپس گلاب را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
- شربت را کنار بگذارید و اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس به ادامه کار بپردازید.
مواد لازم برای تهیه فالوده یزدی
نشاسته گل 1 پیمانه
آب سرد 4 پیمانه
گلاب 1 قاشق غذاخوری
تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری
آب گرم 1/4 پیمانه
دستور تهیه فالوده یزدی
- ابتدا تخم شربتی را تمیز بشویید، سنگ شور کنید و در ظرفی بریزید. سپس ۱/۴ پیمانه آب گرم به آن اضافه کرده و صبر کنید تا تخم شربتی در آب باز شود و در این فاصله مشغول آماده کردن نشاسته شوید.
- نشاسته را همراه با ۴ پیمانه آب سرد و ۱ قاشق غذاخوری گلاب در قابلمهای بریزید و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا نشاسته بپزد.
- اجازه دهید نشاسته به مدت ۱۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بپزد و در این فاصله مرتب آن را هم بزنید که ته نگیرد.
- پختن نشاسته را تا جایی ادامه دهید که مخلوط کاملا غلیظ شده و غلظت آن بیشتر از غلظت فرنی شود.
- وقتی نشاسته به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید و مایه نشاسته را در یک سینی استیل به ابعاد ۴۰*۳۰ سانتیمتر پهن کنید.
- سینی را کمی تکان دهید تا مایه نشاسته به طور یکنواخت در همه جای آن پخش شود و سپس سینی را در یخچال قرار دهید.
- حدود ۲۴ ساعت صبر کنید تا نشاسته سفت شود، سپس سینی را از یخچال خارج کرده و نشاسته را به کمک یک چاقو به صورت رشتههای باریک برش بزنید.
- تخم شربتی را در شربتی که قبلا آماده کردید بریزید و آن را با تکههای یخ پر کنید تا کاملا تگری شود.
- سپس رشتههای فالوده را به شربت تگری اضافه کنید و هم بزنید.
- فالوده یزدی را تا سرد است به عنوان یک میان وعده خنک و خوشمزه در روزهای گرم تابستان برای رفع عطش و گرما نوش جان کنید.
![272146_122.jpg](https://setare.com/files/fa/news/1398/4/9/272146_122.jpg)