طرز تهیه فالوده یزدی خانگی با نشاسته

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه فالوده یزدی با نشاسته
مواد لازم برای تهیه شربت فالوده یزدی
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه شربت فالوده یزدی

  1. آب و شکر را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
  2. سپس حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.
  3. اجازه دهید تا شربت به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود، سپس گلاب را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
  4. شربت را کنار بگذارید و اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس به ادامه کار بپردازید.

مواد لازم برای تهیه فالوده یزدی
نشاسته گل 1 پیمانه
آب سرد 4 پیمانه
گلاب 1 قاشق غذاخوری
تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری
آب گرم 1/4 پیمانه

دستور تهیه فالوده یزدی

  1. ابتدا تخم شربتی را تمیز بشویید، سنگ شور کنید و در ظرفی بریزید. سپس ۱/۴ پیمانه آب گرم به آن اضافه کرده و صبر کنید تا تخم شربتی در آب باز شود و در این فاصله مشغول آماده کردن نشاسته شوید.
  2. نشاسته را همراه با ۴ پیمانه آب سرد و ۱ قاشق غذاخوری گلاب در قابلمه‌ای بریزید و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
  3. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا نشاسته بپزد.
  4. اجازه دهید نشاسته به مدت ۱۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بپزد و در این فاصله مرتب آن را هم بزنید که ته نگیرد.
  5. پختن نشاسته را تا جایی ادامه دهید که مخلوط کاملا غلیظ شده و غلظت آن بیشتر از غلظت فرنی شود.
  6. وقتی نشاسته به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید و مایه نشاسته را در یک سینی استیل به ابعاد ۴۰*۳۰ سانتیمتر پهن کنید.
  7. سینی را کمی تکان دهید تا مایه نشاسته به طور یکنواخت در همه جای آن پخش شود و سپس سینی را در یخچال قرار دهید.
  8. حدود ۲۴ ساعت صبر کنید تا نشاسته سفت شود، سپس سینی را از یخچال خارج کرده و نشاسته را به کمک یک چاقو به صورت رشته‌های باریک برش بزنید.
  9. تخم شربتی را در شربتی که قبلا آماده کردید بریزید و آن را با تکه‌های یخ پر کنید تا کاملا تگری شود.
  10. سپس رشته‌های فالوده را به شربت تگری اضافه کنید و هم بزنید.
  11. فالوده یزدی را تا سرد است به عنوان یک میان وعده خنک و خوشمزه در روز‌های گرم تابستان برای رفع عطش و گرما نوش جان کنید.
272146_122.jpg
 
  • پیشنهادات
  • mobin_a.8002

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/06/22
    ارسالی ها
    26
    امتیاز واکنش
    319
    امتیاز
    171
    سن
    22
    محل سکونت
    تهران،پونک
    اگه گلاب رو به آب درحال جوش اضافه کنیم تلخ نمیشه؟؟؟
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا