طرز تهیه سیب زمینی شکم پر یا پوتیتو چاپ

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر یا پوتیتو چاپ
سیب زمینی شکم پر یک غذای ساده و لذیذه که به عنوان پیش غذا هم می تونید سرو کنید. این غذا هم طعم و مزه خوب و دلپذیری داره و هم ظاهری زیبا. با دورچین مناسب حسابی باعث تحـریـ*ک اشتها میشه.

Stuffed-potatoes-1.jpg

دستور پخت سیب زمینی شکم پر

پوتیتو چاپ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم. در بخش دستور پخت غذا همراه ما باشید.



مواد مورد نیاز پوسته
سیب زمینی: 4 عدد
تخم مرغ: 1 عدد
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
پودر سوخاری: 1 پیمانه

Stuffed-potatoes.jpg

مواد مورد نیاز درون سیب زمینی شکم پر
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
جعفری (ساطوری خردشده): 70 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
ادویه کاری: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری

Stuffed-potatoes-2.jpg

روش پخت سیب زمینی شکم پر
سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.

بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.

برای تهیه مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد.

سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.

بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.

سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.



منبع:مجله سرآشپز

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا