طرز تهیه سیب آب نباتی

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم

سیب 12 عدد
چوب آبنبات 12 عدد
شکر سفید 3 فنجان
شربت ذرت نصف فنجان
آب 1 فنجان
رنگ خوراکی قرمز نصف ق چ
دماسنج اشپزخانه
%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D8%A2%D8%A8-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%AA%DB%8C.jpg

طرز تهیه سیب آب نباتی

سیب ها را شسته و کاملا خشک کنید. چوب آب نبات ی بستنی را در قسمت بالای سیب ها تا نیمه فرو کنید.
سیب ها را روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید.بهتر است با اسپری روی کاغذ روغنی کمی روغن بپاشید که هبعدا سیب ها راحت تر از آن جدا شوند.
شکر ، شربت ذرت و آب را درون تابه روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش آید این ترکیب را هم بزنید تا زمانی که دمایش به 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد برسد.
رنگ خوراکی را به آرامی به ترکیب اضافه کنید و دوباره صبر کنید به دمای قبلی برسد.
سیب ها را یکی یکی در مخلوط شکر بگردانید و کمی نگه دارید شیره ی اضافه اش بچکد سپس به روی کاغذ روغنی منتقل کرده و بگذارید خنک شده و پوشش آبنباتیشان کاملا سفت شود.


نکته

1. گاهی سیب ها پوششی چرب و مومی دارند که مانع چسبیدن آبنبات به آن ها میشود برای تمیز کردن سطح این سیب ها 6 فنجان آب جوش را با 1 ق سرکه سفید مخلوط نموده و هر کدام از سیبها را به مدت 5 ثانیه در این آب جوش قرار داده و سپس خشک کنید.
2. اگر در حین کار مخلوط آب نبات سفت شد میتوانید دوباره روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم شود و به ادامه ی کار پوشش دادن سیب ها با اب نبات برسید.

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا