- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
نکته تغذیهای 1
توجه داشته باشید، اگر فرد روزهدار شبها انرژی زیادی دریافت کند و غذا زیاد بخورد با کاهش سوخت و ساز بدن مواجه میشود و غذای اضافه به بافت چربی تبدیل خواهد شد. بهترین برنامه غذایی برای فرد روزهدار وعدههای سحری، افطار و شام است که وجود هر سه وعده ضروری است.
نکته تغذیهای 2
در وعده سحری، خوردن کربوهیدرات هایی همچون برنج، ماکارونی، سیبزمینی و نان ضروری است. همچنین مصرف میوه، سبزی، خرما و مقداری حبوبات ضروری است و مصرف پروتئین در وعده سحری منجر به تشنگی در طول روز میشود.
پیش غذا
املت بادنجان
مواد لازم
• 2 عدد بادمجان قلمی و متوسط
• 2 عدد تخم مرغ
• 2 قاشق غذاخوری شیر
• 2 عدد سیر
• نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
1. بادنجان ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. به آن نمک بزنید، همراه سیر خلال شده در روغن سرخ کنید. (اگر هنگام سرخ کردن کدو و بادمجان شعله کم باشد و در تابه را بگذارید بادمجان یا کدو در ضمن سرخ شدن کاملا می پزد و روغن خود را پس می دهد.) سپس به آن کمی زردچوبه بزنید.
2. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید و به آن شیر و نمک و فلفل را بیفزایید و در تابه با روغن داغ بریزید و بلافاصله در تابه را بگذارید تا تخم مرغ خود را بگیرد و سرخ شود.
3. بادنجان های حلقه شده را روی این تخم مرغ ها بچینید و املت را رول کنید. یا املت را از وسط تا کنید، سپس با کفگیر آن را بردارید و در دیس بگذارید.
4. املت کدو عینا مانند املت بادنجان است و با همان مقدار مواد لازم، فقط بجای بادنجان از کدو استفاده می کنیم.
توجه داشته باشید، اگر فرد روزهدار شبها انرژی زیادی دریافت کند و غذا زیاد بخورد با کاهش سوخت و ساز بدن مواجه میشود و غذای اضافه به بافت چربی تبدیل خواهد شد. بهترین برنامه غذایی برای فرد روزهدار وعدههای سحری، افطار و شام است که وجود هر سه وعده ضروری است.
نکته تغذیهای 2
در وعده سحری، خوردن کربوهیدرات هایی همچون برنج، ماکارونی، سیبزمینی و نان ضروری است. همچنین مصرف میوه، سبزی، خرما و مقداری حبوبات ضروری است و مصرف پروتئین در وعده سحری منجر به تشنگی در طول روز میشود.
پیش غذا
املت بادنجان
مواد لازم
• 2 عدد بادمجان قلمی و متوسط
• 2 عدد تخم مرغ
• 2 قاشق غذاخوری شیر
• 2 عدد سیر
• نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
1. بادنجان ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. به آن نمک بزنید، همراه سیر خلال شده در روغن سرخ کنید. (اگر هنگام سرخ کردن کدو و بادمجان شعله کم باشد و در تابه را بگذارید بادمجان یا کدو در ضمن سرخ شدن کاملا می پزد و روغن خود را پس می دهد.) سپس به آن کمی زردچوبه بزنید.
2. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید و به آن شیر و نمک و فلفل را بیفزایید و در تابه با روغن داغ بریزید و بلافاصله در تابه را بگذارید تا تخم مرغ خود را بگیرد و سرخ شود.
3. بادنجان های حلقه شده را روی این تخم مرغ ها بچینید و املت را رول کنید. یا املت را از وسط تا کنید، سپس با کفگیر آن را بردارید و در دیس بگذارید.
4. املت کدو عینا مانند املت بادنجان است و با همان مقدار مواد لازم، فقط بجای بادنجان از کدو استفاده می کنیم.