افطاری ؛ روز بیست و چهارم

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 215
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
نکته تغذیهای 1

توجه داشته باشید، اگر فرد روزه‎دار شب‎ها انرژی زیادی دریافت کند و غذا زیاد بخورد با کاهش سوخت و ساز بدن مواجه می‎شود و غذای اضافه به بافت چربی تبدیل خواهد شد. بهترین برنامه غذایی برای فرد روزه‎دار وعده‎های سحری، افطار و شام است که وجود هر سه وعده ضروری است.

نکته تغذیهای 2

در وعده سحری، خوردن کربوهیدرات هایی همچون برنج، ماکارونی، سیب‎زمینی و نان ضروری است. همچنین مصرف میوه، سبزی، خرما و مقداری حبوبات ضروری است و مصرف پروتئین در وعده سحری منجر به تشنگی در طول روز می‎شود.



پیش غذا

املت بادنجان

مواد لازم

• 2 عدد بادمجان قلمی و متوسط

• 2 عدد تخم مرغ

• 2 قاشق غذاخوری شیر

• 2 عدد سیر

• نمک و فلفل و زردچوبه


329201_691.jpg


طرز تهیه

1. بادنجان ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. به آن نمک بزنید، همراه سیر خلال شده در روغن سرخ کنید. (اگر هنگام سرخ کردن کدو و بادمجان شعله کم باشد و در تابه را بگذارید بادمجان یا کدو در ضمن سرخ شدن کاملا می پزد و روغن خود را پس می دهد.) سپس به آن کمی زردچوبه بزنید.

2. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید و به آن شیر و نمک و فلفل را بیفزایید و در تابه با روغن داغ بریزید و بلافاصله در تابه را بگذارید تا تخم مرغ خود را بگیرد و سرخ شود.

3. بادنجان های حلقه شده را روی این تخم مرغ ها بچینید و املت را رول کنید. یا املت را از وسط تا کنید، سپس با کفگیر آن را بردارید و در دیس بگذارید.

4. املت کدو عینا مانند املت بادنجان است و با همان مقدار مواد لازم، فقط بجای بادنجان از کدو استفاده می کنیم.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    غذای اصلی

    خورش خلال كرمانشاهی

    مواد لازم

    • 500 گرم گوشت گوسفندی

    • 250 گرم خلال بادام

    • 2 قاشق غذاخوری زرشك سیاه

    • 3 عدد پیاز

    • 2 قاشق غذاخوری زعفران آبكرده

    • یك قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    • یكدوم قاشق مرباخوری زردچوبه

    • نمك و فلفل

    329199_570.jpg


    طرز تهیه

    1. پیازها را خلالی کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید. حالا روی مواد آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود.

    2. در این مرحله بادامها را بشویید و كمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنید.

    3. رب گوجهفرنگی را در روغن تفت دهید و همراه با نمك و فلفل به خورش اضافه كنید. بعد از گذشت مدتی زرشك را به عنوان ترشی به خورش اضافه كنید و صبر كنید تا غذا جا بیفتد.

    4. این خورش را با پلو سرو کنید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    دسر

    شله زرد

    مواد لازم

    • 1 كیلوگرم برنج

    • 2 كیلوگرم شكر

    • 1 پیمانه روغن

    • 1.5 مثقال زعفران ساییده شده

    • 1 پیمانه گلاب

    • 150 گرم خلال بادام

    • 50 گرم خلال پسته

    • 2 قاشق سوپخوری دارچین

    329200_848.jpg


    طرز تهیه

    1. برنج را بشویید، آن را داخل قابلمه بریزید و 6 تا 7 برابر آن آب بریزید. آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد مغز برنج نرم شود. در این مرحله، شكر را اضافه کنید و هم بزنید. اگر سفت شد، یك تا دو پیمانه آب ولرم اضافه کنید.

    2. زعفران را در آب جوش حل کنید. روغن را داغ و صاف و به شله زرد اضافه کنید.

    3. كمی از بادام را برای تزیین كنار بگذارید و بقیه آنها را بشویید و داخل شله زرد بریزید. گلاب را نیز اضافه کنید. هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. در قابلمه را بگذارید تا شله زرد کاملا جا بیفتد.

    4. آن را در ظرف بکشید و با دارچین و خلال پسته و خلال بادام تزیین و سرو کنید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا