- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
نکته تغذیهای 1
کدوسبز کالری بسیار کم و فیبر بسیار بالا دارد. این غذا بسیار سالم و مقوی است و توصیه می شود در وعده های زیادی از آن استفاده کنید.
نکته تغذیهای 2
آیا پس از افطار سریعا احساس سیری به شما دست می دهد؟ بهتر است برای افطار غذاهای سبک همچون سالاد، سوپ گرم و خرما میل کنید و پس از یک فاصله یک تا دو ساعتی شام میل کنید.
پیش غذا
لوبیا سبز با گوجهفرنگی
• تعداد: 5 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: یک ساعت و 10 دقیقه
• خوراک: لبنانی
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد پیاز متوسط خرد شده
• 800 گرم لوبیا سبز
• 8 حبه سیر رنده شده
• دو عدد گوجهفرنگی پوست کنده و خرد شده
• دو عدد عصاره سبزیجات
• دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• 3 پیمانه آب
طرز تهیه
1. روغن زیتون را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را به مدت 3 دقیقه در روغن تفت دهید تا سبک شوند. لوبیا سبزها را اضافه کنید و آنها را به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
2. سیر و گوجهفرنگی را بیفزایید و 4 دقیقه تفت دهید تا گوجهفرنگی ها نرم شوند.
3. عصاره سبزیجات، رب گوجهفرنگی و آب را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا بجوشند. سپس شعله را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 50 دقیقه در حالت نیمجوش بپزید تا لوبیاها کاملا پخته و نرم شوند.
کدوسبز کالری بسیار کم و فیبر بسیار بالا دارد. این غذا بسیار سالم و مقوی است و توصیه می شود در وعده های زیادی از آن استفاده کنید.
نکته تغذیهای 2
آیا پس از افطار سریعا احساس سیری به شما دست می دهد؟ بهتر است برای افطار غذاهای سبک همچون سالاد، سوپ گرم و خرما میل کنید و پس از یک فاصله یک تا دو ساعتی شام میل کنید.
پیش غذا
لوبیا سبز با گوجهفرنگی
• تعداد: 5 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: یک ساعت و 10 دقیقه
• خوراک: لبنانی
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد پیاز متوسط خرد شده
• 800 گرم لوبیا سبز
• 8 حبه سیر رنده شده
• دو عدد گوجهفرنگی پوست کنده و خرد شده
• دو عدد عصاره سبزیجات
• دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• 3 پیمانه آب
طرز تهیه
1. روغن زیتون را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را به مدت 3 دقیقه در روغن تفت دهید تا سبک شوند. لوبیا سبزها را اضافه کنید و آنها را به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
2. سیر و گوجهفرنگی را بیفزایید و 4 دقیقه تفت دهید تا گوجهفرنگی ها نرم شوند.
3. عصاره سبزیجات، رب گوجهفرنگی و آب را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا بجوشند. سپس شعله را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 50 دقیقه در حالت نیمجوش بپزید تا لوبیاها کاملا پخته و نرم شوند.