افطاری؛ روز بیست و هفتم

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 146
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
نکته تغذیهای 1

نان و پنیر کم نمک با سبزی یا گردو با یک لیوان شیر از بهترین خوردنی ها برای سحر محسوب می شود زیرا علاوه بر حجم سبک دارای قوت بسیار است.

نکته تغذیهای 2

این که چه زمانی غذا می خورید باعث چاقی نمی شود بلکه این که چه می خورید و چند کالری مصرف می کنید باعث چاقی می شود. اما باید به این نکته توجه داشت که دیر خوردن غذا در هنگام شب یک عادت ناسالم است و اختلال خواب ایجاد می کند.




پیش غذا

رولت ماست و اسفناج

مواد لازم

• ۲۵۰ گرم اسفناج

• ۲ عدد تخممرغ

• ۱ قاشق سوپخوری آرد سفيد

• ۵۰ گرم ماست چكيده

• ۸۰ گرم گردو

• ۱ قاشق سوپخوری روغن زيتون

• نمك و فلفل به ميزان لازم

• مقداري كاغذ روغني

• مقداري زرشك و مغز گردو براي تزئين


330706_724.jpg


طرز تهيه

1. اسفناج را بشویید و ريز خرد كنيد. آنها را بدون آب در قابلمهاي بريزيد و بخارپز كنيد.

2. گردو را آسياب كنيد و كنار بگذاريد. اسفناجهاي پخته را در روغن زيتون كمي تفت دهيد و كنار بگذاريد تا خنك شوند.

3. در يك ظرف تخممرغها، آرد و نمك و فلفل را ريخته و با همزن خوب بزنيد. اسفناج خنكشده را با مواد بالا مخلوط كنيد.

4. ته يك ظرف پهن و كوتاه مثل سيني را كمي چرب و كاغذ روغني پهن كنيد. مواد رولت را روي كاغذ بریزید و صاف كنيد. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد. بعد از كمي گرم شدن ظرف را در فر بگذاريد تا به مدت حداكثر ۱۰ دقيقه بپزد. نكته: وقتي ظرف محتوي اسفناج و تخممرغ را در فر ميگذاريد بهتر است دائم آن را نگاه كنيد، چون پخت زيادي لازم ندارد، در حدي در فر بايد بماند كه تخممرغها خودشان را بگيرند.

5. بعد از پختن رولت و خنك شدن آن را روي كاغذ روغني بزرگتري برگردانيد و با كمك كاغذ به شكل لولهاي دربياوريد. حالا رولت شما شكل واقعيش را پيدا ميكند. رولت را در يخچال به مدت سه تا چهار ساعت قرار دهيد تا كاملا فرم بگيرد.

6. بعد از درآوردن رولت از يخچال كاغذ را از دور آن باز كرده و رولت را در ظرف موردنظر قرار دهيد.

7. با ماست چكيده روي رولت اسفناج را پوشش دهيد و روي ماست را با گردوي آسيابشده بپوشانيد. براي تزئين ميتوانيد از مغز گردو و زرشك هم استفاده كنيد. در هنگام سرو كردن رولت را برشهاي عرضي بزنيد.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    غذای اصلی

    خورش قیمه بادمجان

    مواد لازم

    • ۵۰۰ گرم گوشت خورشتی

    • ۴ تا ۶ عدد بادمجان قلمی

    • ۲ عدد گوجه فرنگی درشت

    • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    • ۱ عدد پیاز بزرگ

    • ۶۰ تا ۸۰ گرم لپه

    • ۱ عدد لیمو عمانی

    • نمک و فلفل و ادویه و روغن و زعفران

    330707_934.jpg


    طرز تهیه

    1. پیاز را با گوشت تفت دهید و پس از سرخ شدن، ادویه و زردچوبه اضافه کنید. روی آن آب سرد بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاد. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت پخته شود.

    2. لپه که از قبل حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس کردید را جداگانه بپزید و کف روی آن را بگیرید.

    3. بادنجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید و اجازه دهید ۱ ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود. سپس آنها را خشک و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.

    4. گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش دهید و در روغن تفت دهید

    5. در یک تابه، رب را در روغن داغ سرخ کنید. لپه پخته و آبکش شده را اضافه کنید و تفت دهید. حدود نیم ساعت آخر پخت گوشت، سس را به آن اضافه کنید. در یک ساعت آخر، لیمو عمانی و زعفران دم کرده را اضافه کنید.

    6. حدود ۱۰ دقیقه آخر پخت هم بادنجان ها و گوجه فرنگی را به خورش اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد
    .
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    دسر

    حلوای زنجبیل

    مواد لازم

    • نیم پیمانه روغن

    • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

    • 1 پیمانه پودر قند

    • پیمانه آرد سفید

    • زعفران

    • گلاب

    • زنجبیل

    330708_144.jpg


    طرز تهیه

    1. آرد را سرخ کنید تا خامی آن گرفته شود. سپس روغن را به آن اضافه کنید تا حل شود. پود کاکائو و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به آرد بیافزایید و روی شعله ملایم قرار دهید .

    2. زعفران، گلاب و پودر زنجبیل را به مواد اضافه کنید و مدت چند دقیقه روی آتش ملایم قرار دهید و سپس آن را در سینی بریزید و با پودر پسته تزئین کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا