- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
نکته تغذیهای 1
ميوه را بعنوان آخرين قسمت شام با فاصله كمي بعد از شام مصرف كنيد تا باعث سهولت هضم غذا شده و از بروز بسياري از مسائل جلوگيري كند. ميوههاي ترش، ويتامين C بدن را فراهم ميكنند ميوهها منبع خوبي از فيبرهاي غذايي هستند. ميوهها و مخلوطي از مغزها را ميتوان بعد از شام يا قبل از خواب مصرف كرد.
نکته تغذیهای 2
نياز فوري بدن در هنگام افطار به دست آوردن يك منبع انرژي به شكل گلوكز براي هر سلول زنده به خصوص سلولهاي مغز و اعصاب است. خرما و آب ميوه منابع خوب قند هستند لذا هنگام افطار مصرف 3 عدد خرما، 1 ليوان آب ميوه، سوپ سبزيجات با رشته به منظور حفظ تعادل قند، آب و مايعات بدن توصيه ميشود.
پیش غذا
رولت مرغ و بادنجان
مواد لازم
• چهار عدد بادنجان
• سه عدد گوجهفرنگي
• سه عدد ران مرغ
• دو حبه سير
• يك قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي
• شش عدد فلفل سبز
• نمك و فلفل و آب و روغن
طرز تهيه
1. بادنجانها را پوست بگیرید و به صورت طولي برش بزنید و در روغن كمي سرخ كنيد.
2. مرغ بدون استخوان را خورشي تكهتكه کنید و در كمي روغن سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجهفرنگي، نمك و فلفل را هم اضافه کنید و كمي آب بریزید تا گوشت مرغ مغز پخت شود.
3. سپس بين هر بادنجان يك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجهفرنگي و يك فلفل قرار دهید و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجهفرنگي را هم روي آن اضافه كنيد.
4. در فر 180درجه سانتيگراد قرار دهيد تا فلفل و گوجهفرنگي كبابي شود يا روي اجاق آنها را كبابي كرده و بعد روي بادنجان قرار دهيد و پنج دقيقه روي حرارت بگذارید تا جا بيفتد.
ميوه را بعنوان آخرين قسمت شام با فاصله كمي بعد از شام مصرف كنيد تا باعث سهولت هضم غذا شده و از بروز بسياري از مسائل جلوگيري كند. ميوههاي ترش، ويتامين C بدن را فراهم ميكنند ميوهها منبع خوبي از فيبرهاي غذايي هستند. ميوهها و مخلوطي از مغزها را ميتوان بعد از شام يا قبل از خواب مصرف كرد.
نکته تغذیهای 2
نياز فوري بدن در هنگام افطار به دست آوردن يك منبع انرژي به شكل گلوكز براي هر سلول زنده به خصوص سلولهاي مغز و اعصاب است. خرما و آب ميوه منابع خوب قند هستند لذا هنگام افطار مصرف 3 عدد خرما، 1 ليوان آب ميوه، سوپ سبزيجات با رشته به منظور حفظ تعادل قند، آب و مايعات بدن توصيه ميشود.
رولت مرغ و بادنجان
مواد لازم
• چهار عدد بادنجان
• سه عدد گوجهفرنگي
• سه عدد ران مرغ
• دو حبه سير
• يك قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي
• شش عدد فلفل سبز
• نمك و فلفل و آب و روغن
طرز تهيه
1. بادنجانها را پوست بگیرید و به صورت طولي برش بزنید و در روغن كمي سرخ كنيد.
2. مرغ بدون استخوان را خورشي تكهتكه کنید و در كمي روغن سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجهفرنگي، نمك و فلفل را هم اضافه کنید و كمي آب بریزید تا گوشت مرغ مغز پخت شود.
3. سپس بين هر بادنجان يك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجهفرنگي و يك فلفل قرار دهید و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجهفرنگي را هم روي آن اضافه كنيد.
4. در فر 180درجه سانتيگراد قرار دهيد تا فلفل و گوجهفرنگي كبابي شود يا روي اجاق آنها را كبابي كرده و بعد روي بادنجان قرار دهيد و پنج دقيقه روي حرارت بگذارید تا جا بيفتد.