افطاری ؛ روز بیست و هشتم

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 130
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
نکته تغذیهای 1

ميوه را بعنوان آخرين قسمت شام با فاصله كمي بعد از شام مصرف كنيد تا باعث سهولت هضم غذا شده و از بروز بسياري از مسائل جلوگيري كند. ميوههاي ترش، ويتامين C بدن را فراهم ميكنند ميوهها منبع خوبي از فيبرهاي غذايي هستند. ميوهها و مخلوطي از مغزها را ميتوان بعد از شام يا قبل از خواب مصرف كرد.

نکته تغذیهای 2

نياز فوري بدن در هنگام افطار به دست آوردن يك منبع انرژي به شكل گلوكز براي هر سلول زنده به خصوص سلولهاي مغز و اعصاب است. خرما و آب ميوه منابع خوب قند هستند لذا هنگام افطار مصرف 3 عدد خرما، 1 ليوان آب ميوه، سوپ سبزيجات با رشته به منظور حفظ تعادل قند، آب و مايعات بدن توصيه ميشود.


پیش غذا

رولت مرغ و بادنجان

مواد لازم

• چهار عدد بادنجان

• سه عدد گوجهفرنگي

• سه عدد ران مرغ

• دو حبه سير

• يك قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي

• شش عدد فلفل سبز

• نمك و فلفل و آب و روغن


331624_595.jpg


طرز تهيه

1. بادنجانها را پوست بگیرید و به صورت طولي برش بزنید و در روغن كمي سرخ كنيد.

2. مرغ بدون استخوان را خورشي تكهتكه کنید و در كمي روغن سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجهفرنگي، نمك و فلفل را هم اضافه کنید و كمي آب بریزید تا گوشت مرغ مغز پخت شود.

3. سپس بين هر بادنجان يك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجهفرنگي و يك فلفل قرار دهید و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجهفرنگي را هم روي آن اضافه كنيد.

4. در فر 180درجه سانتيگراد قرار دهيد تا فلفل و گوجهفرنگي كبابي شود يا روي اجاق آنها را كبابي كرده و بعد روي بادنجان قرار دهيد و پنج دقيقه روي حرارت بگذارید تا جا بيفتد.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    غذای اصلی

    باقالی پلو با ماهیچه

    مواد لازم

    • 4 پیمانه برنج

    • 2 پیمانه باقالی سبز

    • 150 گرم شبت خشک

    • هل، دارچین و پودر گل سرخ (به میزان لازم )

    • 3 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده

    • 100 گرم کره حیوانی

    • یک و نیم کیلوگرم ماهیچه با استخوان

    • 2 عدد پیاز بزرگ

    • نمک و فلفل و زردچوبه

    331625_515.jpg


    طرز تهیه

    1. ماهیچه: ابتدا درون زودپز کمی روغن بریزید. ماهیچه های پاک شده و شسته شده را درون آن بریزید. پیازی را به شکل نگینی ریز خرد کنید و به ماهیچه اضافه کنید. حدود نصف قاشق غذاخوری زردچوبه بریزید و با حرارت متوسط به مدت یک ربع تا 20 دقیقه آن را تفت دهید. در این مدت دائم هم بزنید تا آب پیاز کم کم به خورد ماهیچه برود و بوی گوشت گرفته شود.

    2. سپس آب بریزید و اجازه دهید تا کاملا بپزد و آب آن به اندازه ی دلخواه باقی بماند. در آخر نمک را اضافه کنید.

    3. باقالی پلو : ابتدا مقداری آب درون قابلمه بریزید وقتی به جوش آمد برنج خیس خورده را همراه نمک اضافه کنید. آب که دوباره به جوش آمد باقالی ها را اضافه کنید. برای سبز ماندن رنگ باقالی آب گردانی کنید؛ به این طریق که در ظرفی مقداری آب جوش آمد یک قاشق چایخوری جوش شیرین ریخته باقالی ها را کم کم درون آبکش پلاستیکی بریزید و یک دقیقه درون آبجوش قرار دهید. سپس بلافاصله درون آب سرد یا زیر شیر آب سرد قرار دهید. آب آن که کشیده شد استفاده کنید.

    4. برنج را تست کنید هر وقت که آماده آبکش شدن شد آبکش کنید. درون قابلمه کمی روغن بریزید.

    5. سیب زمینی ها را حلقه کنید و در کف قابلمه بچینید. یک قاشق روی آن زعفران دم کرده بریزید و کمی از برنج بریزید و شوید بپاشید.

    6. دارچین و هل و پودر گل سرخ و کمی روغن آب کرده لا به لای برنج بریزید. در آخر کره را به قطعات نازک خرد کنید و روی سطح برنج بچینید. نصف استکان آب جوش دور قابلمه بریزید و به مدت یک ربع دم کنید.

    7. ماهیچه های آماده شده را می توانید لای برنج موقع کشیدن در دیس قرار دهید یا به شکل جداگانه در کنار برنج سرو کنید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    دسر

    رنگینک

    مواد لازم

    • یک کیلوگرم خرما

    • نیم کیلوگرم آرد گندم

    • ۳۰۰ گرم مغز گردو

    • یک فنجان پودرقند

    • ۲۵۰ گرم کره

    • دو قاشق مرباخوری دارچین

    • نصف پیمانه پسته چرخ شده

    331626_608.jpg


    طرز تهیه

    1. ابتدا هستههای خرما را پس از شستن، خارج کنید و درون آنها، مغز گردو قرار دهید، در دیس یک ردیف خرما بچینید سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید که کاملا طلایی شود، پس از اینکه، خنک شد نصف آن را روی خرماها ریخته و کمی پودرقند روی آن بپاشید و دوباره یک ردیف خرمای آماده شده را روی آن بچینید و بقیه آرد سرخ شده را روی خرماها بریزید.

    2. باقیمانده پودرقند و دارچین را روی آن بریزید، در ادامه میتوانید سطح رنگینک را با دارچین، پودرپسته، خلال بادام و پسته تزئین کنید
    .
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا