افطاری در فضای آزاد با «پیراشکی گوشت»

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 157
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد. صاحبخانه تا مي‌تواند غذاهاي جور و واجور مقوي و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهاي شيرين مخصوص افطار مي‌گذارد كه مبادا ‌مهمانان روزه‌دار غذايي را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند. فقط نكته مهم اين است كه سعي كرده‌ايم با ارائه روش تهيه غذاهاي متنوع و سنتي فصل، سفره افطاري‌تان را علاوه بر متنوع بودن خوشمزه و خاطره‌انگيز كنيم. در ضمن علاوه بر غذاها دسرهاي دكوراتيو و لذيذ مخصوص افطاري هم به اين سفره رنگ و جلاي ديگري مي‌بخشند. لذتشان را ببريد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم براي خمير پيراشكي:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • 4 پيمانه آرد
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 1/2 پيمانه روغن مايع
  • 1/2 پيمانه ماست
  • 1 ق‌س پودر خمير ترش
  • نمك مقداري
  • 1 پيمانه كره آب شده
  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 1 ق‌س شير
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم براي داخل پيراشكي:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • 200 گرم گوشت چرخ‌كرده
  • 1 عدد پياز
  • 1/2 پيمانه جعفري خردشده
  • 2 عدد سيب‌زميني متوسط
  • 100 گرم پنير پيتزاي رنده شده
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • 3 ق‌س روغن
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
883015_217.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. آرد را داخل كاسه بريزيد و با نمك مخلوط كنيد، وسط آرد را كمي گود كنيد. در گودي تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد. پودر خمير ترش و ماست را به همراه روغن مايع به تخم‌مرغ اضافه كرده و مواد را با هم خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. خمير را به مدت پنج دقيقه ورز دهيد و به ده قسمت تقسيم كنيد. هر قسمت را به اندازه يك پيش‌دستي باز كنيد. روي هركدام مقداري كره آب‌شده يا روغن مايع بماليد و آنها را روي هم بگذاريد ، بعد خمير را روي تخته آردپاشي‌شده با كمك وردنه باز كنيد تا به اندازه يك نان تافتون شود.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. دوباره خمير را رول كنيد و از خمير به اندازه يك نارنگي (80 گرم) جدا كنيد و كناري بگذاريد. روي هر تكه خمير را با چاقو يك برش ايجاد كنيد و كل خميرها را كناري بگذاريد تا استراحت كنند. در اين فاصله مايه گوشتي را آماده كنيد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. يك عدد پياز را خرد كنيد، به همراه روغن و كمي زردچوبه تفت دهيد تا پيازها طلايي شوند. گوشت چرخ‌كرده را اضافه كنيد و همراه پياز داغ و كمي نمك و فلفل تفت دهيد. در آخر وقتي گوشت خوب سرخ شد، حرارت را خاموش كرده و جعفري‌هاي خردشده را اضافه كرده و با گوشت سرخ‌شده مخلوط كنيد. سيب‌زميني‌ها را هم آب‌پز كرده و بعد رنده كنيد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. هر قسمت از خمير را برداريد و كمي باز كنيد. در وسط خمير مقداري از مواد گوشتي بريزيد، بعد روي آنها كمي سيب‌زميني رنده‌شده و مقداري پنير پيتزا بريزيد. فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. پيراشكي‌هاي آماده‌شده را روي سيني فر بگذاريد و روي آنها زرده رقيق شده با شير بماليد و به مدت 30 دقيقه حرارت دهيد تا آماده سرو كردن شود.
[/BCOLOR]
 
  • پیشنهادات
  • م . میشی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/04
    ارسالی ها
    2,751
    امتیاز واکنش
    31,388
    امتیاز
    846
    محل سکونت
    خوزستان
    واااای الان با پست خوراکیها از حال میریممممممم

    وای مادر جان من دلم داره ضعف میره :campe45on2:
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا