- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
نکته تغذیهای 1
جو چربی اشباع، كلسترول و سدیم بسیار كمی دارد. همچنین منبع خوبی برای فیبر غذایی و تیامین به شمار می رود. به همین دلیل استفاده از آن به عنوان یك ماده غذایی مفید، قابل توجه است.
فیبر موجود در جو از نوع فیبر محلول است كه باعث كاهش كلسترول خون می شود. بنابراین مصرف آن برای افراد دارای كلسترول بالا توصیه می شود.
نکته تغذیهای 2
برای خوب پخته شدن و خوش رنگ بودن آش، حبوبات را یك روز قبل از پختن خیس كنید. سبزی های دیرپز را 15 دقیقه قبل از سبزی های زودپز به آش اضافه كنید. سعی كنید پس از اضافه كردن برنج، آش را مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد و شعله كاملا ملایم باشد.
پیش غذا
آش جو
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• خوراک: ایرانی
مواد لازم
• نیم كیلوگرم گوشت ماهیچه سردست
• 2.5 پیمانه جو پوست کنده
• 4 عدد پیاز متوسط
• نیم كیلوگرم تره- اسفناج- جعفری و گشنیز خرد شده
• 3 فنجان كشك غلیظ
• سیر داغ و نعناع داغ
• نمك و فلفل
طرز تهیه
1. جو را از چند ساعت قبل بشوید و خیس كنید. سپس با گوشت و پیاز (درسته) با شعله ملایم بپزید. پیاز را از صافی سیمی رد کنید و با سبزی خرد كرده، به آش اضافه كنید. سپس كشك را به آش اضافه کنید و بگذارید كشك در آش كاملا جوشیده شود و جا بیفتد.
2. آش را در ظرف بکشید و روی آن را با كمی كشك غلیظ، سیر داغ و نعناع داغ تزئین و سرو كنید.
جو چربی اشباع، كلسترول و سدیم بسیار كمی دارد. همچنین منبع خوبی برای فیبر غذایی و تیامین به شمار می رود. به همین دلیل استفاده از آن به عنوان یك ماده غذایی مفید، قابل توجه است.
فیبر موجود در جو از نوع فیبر محلول است كه باعث كاهش كلسترول خون می شود. بنابراین مصرف آن برای افراد دارای كلسترول بالا توصیه می شود.
نکته تغذیهای 2
برای خوب پخته شدن و خوش رنگ بودن آش، حبوبات را یك روز قبل از پختن خیس كنید. سبزی های دیرپز را 15 دقیقه قبل از سبزی های زودپز به آش اضافه كنید. سعی كنید پس از اضافه كردن برنج، آش را مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد و شعله كاملا ملایم باشد.
پیش غذا
آش جو
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• خوراک: ایرانی
مواد لازم
• نیم كیلوگرم گوشت ماهیچه سردست
• 2.5 پیمانه جو پوست کنده
• 4 عدد پیاز متوسط
• نیم كیلوگرم تره- اسفناج- جعفری و گشنیز خرد شده
• 3 فنجان كشك غلیظ
• سیر داغ و نعناع داغ
• نمك و فلفل
طرز تهیه
1. جو را از چند ساعت قبل بشوید و خیس كنید. سپس با گوشت و پیاز (درسته) با شعله ملایم بپزید. پیاز را از صافی سیمی رد کنید و با سبزی خرد كرده، به آش اضافه كنید. سپس كشك را به آش اضافه کنید و بگذارید كشك در آش كاملا جوشیده شود و جا بیفتد.
2. آش را در ظرف بکشید و روی آن را با كمی كشك غلیظ، سیر داغ و نعناع داغ تزئین و سرو كنید.