- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
نکته تغذیهای 1
روزهداری حتی در کسانی که لاغر یا دارای وزن طبیعی هستند، باعث می شود بدن چربیهای قبلی را بسوزاند و پس از پایان دورهی روزهداری، به جای آنها چربی تازه و مناسبتری را جایگزین کند. برای افرادی هم که چربی ذخیره ای زیادی در بدن خود دارند، فرصت مغتنمی فراهم میشود تا مقداری از آنها را برای تولید انرژی به مصرف رسانند و از اضافه وزن خود بکاهند.
نکته تغذیهای 2
در ماه مبارک رمضان استفاده از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل 5 گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات+ میوهها+ سبزیجات+ گوشت و حبوبات و تخممرغ+ شیر و لبنیات، برای حفظ سلامت بدن و تامین انرژی و نیازهای تغذیهای بدن توصیه میشود.
پیش غذا
کیک سیب زمینی
مواد لازم
• 700 گرم سیب زمینی
• تخم مرغ دو عدد
• 3 قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی ریز شده
• پیازچه خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
• فلفل سبز خرد شده یک عدد
• 3 قاشق سوپ خوری شیر
• آرد سفید
• 40 گرم آرد سوخاری
• نمک و فلفل سیاه
• روغن
طرز تهیه
1. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. مقداری آب و نمک به آن اضافه کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه آنها را بپزید.
2. سیب زمینی ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کنید و سپس گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
3. مقداری از مواد را بردارید، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
4. مواد را در کف دست کمی پهن کنید و در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شوند
روزهداری حتی در کسانی که لاغر یا دارای وزن طبیعی هستند، باعث می شود بدن چربیهای قبلی را بسوزاند و پس از پایان دورهی روزهداری، به جای آنها چربی تازه و مناسبتری را جایگزین کند. برای افرادی هم که چربی ذخیره ای زیادی در بدن خود دارند، فرصت مغتنمی فراهم میشود تا مقداری از آنها را برای تولید انرژی به مصرف رسانند و از اضافه وزن خود بکاهند.
نکته تغذیهای 2
در ماه مبارک رمضان استفاده از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل 5 گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات+ میوهها+ سبزیجات+ گوشت و حبوبات و تخممرغ+ شیر و لبنیات، برای حفظ سلامت بدن و تامین انرژی و نیازهای تغذیهای بدن توصیه میشود.
پیش غذا
کیک سیب زمینی
مواد لازم
• 700 گرم سیب زمینی
• تخم مرغ دو عدد
• 3 قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی ریز شده
• پیازچه خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
• فلفل سبز خرد شده یک عدد
• 3 قاشق سوپ خوری شیر
• آرد سفید
• 40 گرم آرد سوخاری
• نمک و فلفل سیاه
• روغن
طرز تهیه
1. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. مقداری آب و نمک به آن اضافه کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه آنها را بپزید.
2. سیب زمینی ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کنید و سپس گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
3. مقداری از مواد را بردارید، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
4. مواد را در کف دست کمی پهن کنید و در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شوند