افطاری ؛ روز بیست و نهم

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 187
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
نکته تغذیهای 1

روزهداری حتی در کسانی که لاغر یا دارای وزن طبیعی هستند، باعث می شود بدن چربیهای قبلی را بسوزاند و پس از پایان دورهی روزهداری، به جای آنها چربی تازه و مناسبتری را جایگزین کند. برای افرادی هم که چربی ذخیره ای زیادی در بدن خود دارند، فرصت مغتنمی فراهم میشود تا مقداری از آنها را برای تولید انرژی به مصرف رسانند و از اضافه وزن خود بکاهند.

نکته تغذیهای 2

در ماه مبارک رمضان استفاده از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل 5 گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات+ میوهها+ سبزیجات+ گوشت و حبوبات و تخممرغ+ شیر و لبنیات، برای حفظ سلامت بدن و تامین انرژی و نیازهای تغذیهای بدن توصیه میشود.


پیش غذا

کیک سیب زمینی

مواد لازم

• 700 گرم سیب زمینی

• تخم مرغ دو عدد

• 3 قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی ریز شده

• پیازچه خرد شده 3 قاشق سوپ خوری

• فلفل سبز خرد شده یک عدد

• 3 قاشق سوپ خوری شیر

• آرد سفید

• 40 گرم آرد سوخاری

• نمک و فلفل سیاه

• روغن


331628_626.jpg


طرز تهیه

1. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. مقداری آب و نمک به آن اضافه کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه آنها را بپزید.

2. سیب زمینی ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کنید و سپس گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

3. مقداری از مواد را بردارید، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.

4. مواد را در کف دست کمی پهن کنید و در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شوند
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    غذای اصلی

    چشم بلبلی پلو با مرغ

    مواد لازم

    • 300 گرم لوبيا چشم بلبلي

    • سه پيمانه برنج

    • 200 گرم شويد

    • نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم

    • 500 گرم مرغ

    • يك عدد فلفل دلمهاي رنگي

    • يك عدد پیاز

    • دو عدد هويج

    • زعفران

    331629_525.jpg


    طرز تهيه

    1. لوبيا را با دو پيمانه آب بپزید و در اين فاصله برنج را خيس کنید.

    2. مرغ را به همراه پياز، نمك، فلفل، زردچوبه، فلفل دلمهاي و هويج بگذارید بپزد. بعد از پختن مرغ آن را ريش ريش كنيد و در روغن تفت دهید.

    3. برنج را آبكش کنید. ته قابلمه نان بگذارید و يك لايه برنج سفيد و روي آن را زعفران، روي زعفران لوبيا و بعد شويد را بریزید. اين كار را تا انتهاي مواد ادامه دهید. بعد از دم كشيدن برنج براي كشيدن آن در ظرف مورد نظر يك لايه برنج و يك لايه مرغ خردشده بریزید و روي آن را با زعفران تزئي
    ن کنید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    دسر

    بستنی شاهتوتی

    مواد لازم

    • ۵۰۰ گرم شاهتوت

    • ۶ قاشق سوپخوری پودرقند

    • یک و یکچهارم پیمانه خامه

    • بیسکویت چند عدد برای تزیین

    • شاهتوت (برای تزیین)

    331630_541.jpg


    روش تهیه

    1. شاهتوتها را داخل سبدی بریزید و بشویید تا خاک و گرد و غبار آن از بین برود، سپس قابلمهای آماده کنید و شاهتوت را همراه ۲ قاشق سوپخوری آب و پودرقند داخل قابلمه بریزید. در ظرف را بگذارید و مدت ۵ دقیقه روی شعله اجاقگاز قراردهید تا نرم شود.

    2. سبد فلزی یا پلاستیکی را روی کاسهای قرار دهید و شاهتوتهای پخته را داخل سبد بریزید؛ سپس با قاشق چوبی شروع به له کردن آنها کنید تا بالاخره بافتی نرم و یکدست شبیه پوره پیدا کند. بعد آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا در هوای معمولی اتاق حرارتش کم شود و سپس به داخل یخچال منتقل کنید.

    3. با همزن دستی یا برقی شروع به زدن خامه کنید تا غلیظ شود؛ سپس پوره شاهتوت را به آن اضافه کنید و پس از مخلوط کردن به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که به اصطلاح خودش را بگیرد، در فریزر قرار دهید

    4. بعد از این مدت، مخلوط شاهتوتی را از فریزر بیرون آورید و با چنگال شروع به له کردن آن کنید تا دانههای پودرقند خرد شود؛ این کار را در دستگاه غذاساز نیز میتوانید انجامدهید. سپس دوباره مخلوط را به فریزر برگردانید و اینبار بعد از ۴ ساعت یا بیشتر سرو کنید. البته در این فاصله نیز پس از گذشت ۲ ساعت، یکبار دیگر مواد را بیرون آوریدو مانند بار قبل با چنگال یا دستگاه غذاساز با هم مخلوط کنید.

    5. در پایان مقداری از بستنی شاهتوتی را با قاشق مخصوص به صورت گلوله درآورید و پس از ریختن در ظرف موردنظر، همراه با بیسکویت و شاهتوت تازه سرو کنید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا