افطاری با برترینها؛ روز ششم

  • شروع کننده موضوع *فریال*
  • بازدیدها 216
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*فریال*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
7,020
امتیاز واکنش
7,770
امتیاز
465
محل سکونت
لارستان
برای اینکه در 30 روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیشغذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیهای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لـ*ـذت ببرید.

نکته تغذیهای 1

سعی کنید تا حد امکان از روغن بسیار کمی در پخت غذاها استفاده کنید. ترجیحا نیز از روغن زیتون یا روغن هسته انگور استفاده کنید. چون تهچین غذای چربی بهشمار می رود، ماست، سبزی یا سالاد (بدون سس) در کنار غذای اصلی داشته باشید.

نکته تغذیهای 2

هنگام افطار زیاد مایعات ننوشید زیرا مصرف مایعات در این زمان، سبب سوء هاضمه می شود. اما از چند ساعت پس از افطار نوشیدن آب زیاد مفید است.

پیش غذا

میگو با خمیر بنیه

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

• 250 گرم میگو

• نصف قاشق غذاخوری آب پیاز

• یک عدد تخممرغ

• نمک و فلفل به میزان لازم

• ¼ پیمانه آرد

• یک قاشق غذاخوری ماست

• یک قاشق مرباخوری بیکینگپودر

• روغن به میزان لازم

• یک قاشق چایخوری پودر سیر

مطالب مرتبط:

[h=2]افطاری با برترینها؛ روز پنجم[/h][h=2]افطاری با برترینها؛ روز چهارم[/h][h=2]افطاری با برترینها؛ روز سوم[/h]​

321006_719.jpg


طرز تهیه

1. بعد از تمیز کردن میگوها آنها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس آنها را در یک کاسه، با آب پیاز، نمک و فلفل مخلوط کنید.

2. تخممرغ را خوب هم بزنید به آن آرد، ماست، نمک، پودر سیر و بیکینگپودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

3. میگوها را در این مخلوط بغلتانید و روغن داغ روی حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.

4. سیب زمینی سرخ شده، برش های لیموترش سس تارتار در کنار آن بگذارید و گرم سرو کنید.


غذای اصلی

تهچین لوبیاسبز

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 15 دقیقه

• خوراک: ایرانی

مواد لازم

• 3 لیوان برنج

• 300 گرم سـ*ـینه مرغ پخته

• 4 عدد تخممرغ

• یک لیوان ماست کمچرب

• 1.5 لیوان لوبیا سبز

• یک لیوان مرزه و ترخون

• یک عدد پیاز متوسط

• 3 قاشق غذاخوری روغن کانولا

• یک لیوان زرشک

• زعفران دمکرده

• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

321007_508.jpg


طرز تهیه

1. لوبیا سبز را بشویید، خشک و سپس خرد کنید.

2. در تابه متوسطی، پیاز را در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند. سپس لوبیا سبز را اضافه کنید.

3. سینههای مرغ پخته شده را ریشریش کنید و به تابه بیفزایید. دو دقیقه تفت دهید. سپس زرشک را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. در این مرحله نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید و سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

4. یک قابلمه متوسط را تا نیمه از آب پرکنید و روی شعله زیاد بگذارید تا بجوشد. برنج را که از دو ساعت پیش خیس کرده اید، درون اب جوش بریزید. پس از اینکه کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

5. برنج را درون کاسه بزرگی بریزید. ماست، تخممرغ و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.

6. یک تابه بزرگ و نچسب که در هم داشته باشد انتخاب کنید. یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه گوشت و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج را بیفزایید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.

7. میتوانید این غذا را هم در فر هم تهیه کنید. در فر باید با کاغذ آلومینیوم روی غذا را بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید. در ضمن، ظرف غذا با کف فر فاصله داشته باشد و از حرارت دوطرفه استفاده نشود.

8. برای خوشطعمتر شدن تهچین به آن کمی گلاب اضافه کنید تا عطر منحصر به فردی پیدا کند.


دسر

حلوای موز

• تعداد: 9 نفر

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 30 دقیقه

• خوراک: هندی

مواد لازم

• 5 عدد موز درشت

• یک پیمانه شکر

• نصف قاشق چایخوری پودر هل

• 2.5 قاشق غذاخوری کره آب شده

• 2 قاشق غذاخوری بادام هندی خرد شده

321018_124.jpg


طرز تهیه

1. موزها را در غذاساز پوره کنید.

2. تابه نچسب را روی شعله متوسط بگذارید تا گرم شود. پوره موزها را در آن بریزید و دایم هم بزنید تا کاملا طلایی شوند.

3. شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شکرها آب شوند.

4. پودر هل را اضافه کنید، مراقب باشید مخلوط نسوزد وقتی این مخلوط موزها از ظرف مثل حلوا ور آمد کره را اضافه کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید.

5. در این مرحله باید بادام هندی را اضافه کنید.

6. قالبی همچون قالب باقلوا یا هر قالب صاف دیگر را انتخاب کنید و با کمی از کره آب شده چربش کنید.

7. مخلوط را داخل قالب بریزید. سطح آن را صاف کنید و دستکم 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

8. حلوا را با شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا