- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
پیش غذا
سوپ فلفل
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
2. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
3. فلفل دلمه ها ، رازیانه و سیر را روی سینی بچینید و دانه های رازیانه و نیمی از روغن را روی آنها بریزید.30 تا 35 دقیقه آنها را در فر بپزید و سپس بیرون بیاورید.
4. فلفل دلمه را در کیسه پلاستیکی بپیچید و کنار بگذارید. سیر را خرد کنید.
5. روغن را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید و پیاز های خرد شده را 5 دقیقه در آن سرخ کنید. پاپریکا را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
5. استاک و آب و آب نارگیل را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید .فلفل هایی را که در نایلون قرار داده بودید و رازیانه و سیر را در ماهی تابه بریزید و هم بزنید.
6. مواد را به جوش بیاورید و حرارت را کم کنید.درب ظرف را قرار ندهید و 20 دقیقه مواد را روی حرارت بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
7. از یک غذا ساز در این مرحله استفاده کنید و ترکیب را در غذاساز ریخته و پوره کنید.
8. دوباره روی حرارت قرار دهید و نمک وفلفل بزنید و تست کنید. روی سوپ را خامه بریزید و دانه رازیانه بپاشید و میل کنید.
سوپ فلفل
مواد لازم:
- فلفل دلمه قرمز دانه گرفته و خرد شده8 عدد
- استاک جوجه 4 فنجان
- آب 4 فنجان
- رازیانه تازه 2 عدد بزرگ ، برش خورده
- آب نارگیل یک سوم فنجان
- پاپریکای شیرین 2 قاشق چای خوری
- دانه رازیانه 2 قاشق چای خوری
- سیر 4 جبه
- روغن زیتون یک دوم فنجان
- خامه برای سرو
طرز تهیه:
1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
2. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
3. فلفل دلمه ها ، رازیانه و سیر را روی سینی بچینید و دانه های رازیانه و نیمی از روغن را روی آنها بریزید.30 تا 35 دقیقه آنها را در فر بپزید و سپس بیرون بیاورید.
4. فلفل دلمه را در کیسه پلاستیکی بپیچید و کنار بگذارید. سیر را خرد کنید.
5. روغن را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید و پیاز های خرد شده را 5 دقیقه در آن سرخ کنید. پاپریکا را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
5. استاک و آب و آب نارگیل را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید .فلفل هایی را که در نایلون قرار داده بودید و رازیانه و سیر را در ماهی تابه بریزید و هم بزنید.
6. مواد را به جوش بیاورید و حرارت را کم کنید.درب ظرف را قرار ندهید و 20 دقیقه مواد را روی حرارت بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
7. از یک غذا ساز در این مرحله استفاده کنید و ترکیب را در غذاساز ریخته و پوره کنید.
8. دوباره روی حرارت قرار دهید و نمک وفلفل بزنید و تست کنید. روی سوپ را خامه بریزید و دانه رازیانه بپاشید و میل کنید.