افطاری : روز نهم

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 137
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
پیش غذا

سوپ فلفل

مواد لازم:


  • فلفل دلمه قرمز دانه گرفته و خرد شده8 عدد
  • استاک جوجه 4 فنجان
  • آب 4 فنجان
  • رازیانه تازه 2 عدد بزرگ ، برش خورده
  • آب نارگیل یک سوم فنجان
  • پاپریکای شیرین 2 قاشق چای خوری
  • دانه رازیانه 2 قاشق چای خوری
  • سیر 4 جبه
  • روغن زیتون یک دوم فنجان
  • خامه برای سرو

Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه:


1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.

2. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

3. فلفل دلمه ها ، رازیانه و سیر را روی سینی بچینید و دانه های رازیانه و نیمی از روغن را روی آنها بریزید.30 تا 35 دقیقه آنها را در فر بپزید و سپس بیرون بیاورید.

4. فلفل دلمه را در کیسه پلاستیکی بپیچید و کنار بگذارید. سیر را خرد کنید.

5. روغن را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید و پیاز های خرد شده را 5 دقیقه در آن سرخ کنید. پاپریکا را به آن اضافه کنید و هم بزنید .

5. استاک و آب و آب نارگیل را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید .فلفل هایی را که در نایلون قرار داده بودید و رازیانه و سیر را در ماهی تابه بریزید و هم بزنید.

6. مواد را به جوش بیاورید و حرارت را کم کنید.درب ظرف را قرار ندهید و 20 دقیقه مواد را روی حرارت بپزید تا سبزیجات نرم شوند.

7. از یک غذا ساز در این مرحله استفاده کنید و ترکیب را در غذاساز ریخته و پوره کنید.

8. دوباره روی حرارت قرار دهید و نمک وفلفل بزنید و تست کنید. روی سوپ را خامه بریزید و دانه رازیانه بپاشید و میل کنید.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    تکراری-قفل
     
    وضعیت
    موضوع بسته شده است.

    برخی موضوعات مشابه

    بالا