- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
نکته تغذیهای 1
به گفتهی برخی کارشناسان، علت سردرد صبحگاهی روزهداران مصرف غذاهای شیرین در وعده غذایی سحری است چرا که غذاهایی که قند زیادی دارند، قند خون را افزایش میدهند و بدن نیز برای کاهش قند خون انسولین ترشح میکند و این انسولین موجب کاش قند خون و بروز سردرد در روزهداران میشود؛ بنابراین باید از مصرف قندهای سریع الجذب مثل شکر سفید، نبات، شکلات و زولبیا بامیه مخصوصاً در سحر بپرهیزید.
نکته تغذیهای 2
یکی از موارد مهم در روزهداری در فصل گرم تابستان حفظ آب بدن است. لازم است که در طول روز تلاش کنید کمترین میزان آب را از دست بدهید. برای همین لازم است که کمتر در معرض نور خورشید و گرما باشید تا کمتر عرق کنید. از استرس و فشارهای روحی روانی و هیجان دوری کنید چون باعث افزایش ضربان قلب و تنفس میشوند.
پیش غذا
آش رشته با آب گوجه فرنگی
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• خوراک: ایرانی
مواد لازم
• نیم كیلوگرم گوشت چرخ كرده
• یك فنجان پیاز رنده شده
• یك فنجان پیاز داغ
• یك كیلوگرم سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)
• 350 گرم رشته آش
• 2 قاشق سوپخوری آرد
• نخود، لوبیاچیتی و عدس از هر كدام یك فنجان
• 3 كیلوگرم گوجه فرنگی
• 2 تا 3 قاشق سوپخوری سیر داغ و نعناع داغ
• سركه
• نمك و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
1. حبوبات را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید. سپس آنها را روی حرارت ملایم در یک قابلمه متوسط بگذارید و بپزید.
2. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط و گوشت را به شكل كوفته ریزه درست كنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه كنید.
3. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را اضافه كنید. گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف کنید، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. سپس گوجه فرنگی ها را رنده کنید و پوست آن را كنار بگذارید. گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط و به حبوبات پخته شده اضافه كنید.
4. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی كنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشود و آش ته نگیرد.
5. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی بریزید و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین كنید. موقع سرو آش می توانید آن را با كمی سركه میل كنید كه خوشمزه تر می شود.
به گفتهی برخی کارشناسان، علت سردرد صبحگاهی روزهداران مصرف غذاهای شیرین در وعده غذایی سحری است چرا که غذاهایی که قند زیادی دارند، قند خون را افزایش میدهند و بدن نیز برای کاهش قند خون انسولین ترشح میکند و این انسولین موجب کاش قند خون و بروز سردرد در روزهداران میشود؛ بنابراین باید از مصرف قندهای سریع الجذب مثل شکر سفید، نبات، شکلات و زولبیا بامیه مخصوصاً در سحر بپرهیزید.
نکته تغذیهای 2
یکی از موارد مهم در روزهداری در فصل گرم تابستان حفظ آب بدن است. لازم است که در طول روز تلاش کنید کمترین میزان آب را از دست بدهید. برای همین لازم است که کمتر در معرض نور خورشید و گرما باشید تا کمتر عرق کنید. از استرس و فشارهای روحی روانی و هیجان دوری کنید چون باعث افزایش ضربان قلب و تنفس میشوند.
پیش غذا
آش رشته با آب گوجه فرنگی
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• خوراک: ایرانی
مواد لازم
• نیم كیلوگرم گوشت چرخ كرده
• یك فنجان پیاز رنده شده
• یك فنجان پیاز داغ
• یك كیلوگرم سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)
• 350 گرم رشته آش
• 2 قاشق سوپخوری آرد
• نخود، لوبیاچیتی و عدس از هر كدام یك فنجان
• 3 كیلوگرم گوجه فرنگی
• 2 تا 3 قاشق سوپخوری سیر داغ و نعناع داغ
• سركه
• نمك و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
1. حبوبات را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید. سپس آنها را روی حرارت ملایم در یک قابلمه متوسط بگذارید و بپزید.
2. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط و گوشت را به شكل كوفته ریزه درست كنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه كنید.
3. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را اضافه كنید. گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف کنید، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. سپس گوجه فرنگی ها را رنده کنید و پوست آن را كنار بگذارید. گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط و به حبوبات پخته شده اضافه كنید.
4. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی كنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشود و آش ته نگیرد.
5. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی بریزید و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین كنید. موقع سرو آش می توانید آن را با كمی سركه میل كنید كه خوشمزه تر می شود.