امروزه پیاز در تمام مناطق دنیا کشت می شود ولی منشاء اصلی آن ایران و افغانستان بوده است و از این دو کشور به نقاط دیگر دنیا راه یافته است. استفاده از پیاز از بسیاری از غذاهای ایرانی و فرنگی مرسوم است اما در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه دلمه پیاز که یک غذای متفاوت و لذیذ است آشنا کنیم.
دلمه اسفناج، دلمه کدو سبز و حتی دلمه بادمجان از جمله دلمه هایی هستند که توسط خانواده های تنوع طلب در وعده های غذایی تهیه و سرو می شوند. دلمه پیاز نیز یک غذای ایده آل برای ایجاد تنوع بیشتر در سفره غذایی شما محسوب می گردد.
مواد لازم :
در تهیه دلمه پیاز ابتدا گوشت گوساله را چرخ کنید
کره را درون تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس گوشت چرخ شده، سبزی دلمه خرد شده، پیاز سرخ شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید، در مرحله بعدی نمک، آبلیمو و شکر را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کرده و بعد از تفت مختصر برنج را شسته و خیس کرده و به همراه یک پیمانه آب گوشت به مواد بیفزایید. ( لازم به ذکر است از گوشت ریز شده هم می شود در دلمه پیاز استفاده کرد)
توجه داشته باشید که مواد با حرارت ملایم و در بسته بجوشد تا آب آن خوب کشیده شود. در مرحله بعدی طرز تهیه دلمه پیاز, پیاز ها را پوست گرفته و داخل آن را خوب خالی کنید بعد با مایه گوشت داخل آن را پر نمایید.
می توانید پیاز ها را درون آب قرار داده و بگذارید کمی آب پز شوند.
سپس با چاقو روی پیاز یک برش زده تا لایه ها از هم باز شوند درون لایه ها کمی از مواد گوشتی بریزید و آن را بپیچید و درون قابلمه بچینید در هر دو صورتی که برای شما گفتیم ۲ پیمانه آب روی پیاز ها بریزید و در ظرف را بگذارید تا دلمه پیاز با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.
طرز پخت دلمه پیاز با طعمی متفاوت و عالی را آموزش دادیم آن را تهیه و از خوردن آن کنار خانواده لـ*ـذت ببرید.
دلمه اسفناج، دلمه کدو سبز و حتی دلمه بادمجان از جمله دلمه هایی هستند که توسط خانواده های تنوع طلب در وعده های غذایی تهیه و سرو می شوند. دلمه پیاز نیز یک غذای ایده آل برای ایجاد تنوع بیشتر در سفره غذایی شما محسوب می گردد.
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده گوساله : ۲۰۰ گرم
- برنج : ۱/۲ پیمانه
- روغن یا کره : پیمانه۱/۴
- شکر : ۱ قاشق سوپ خوری
- رب گوجه فرنگی : ۱/۲ قاشق چای خوری
- آب لیمو : ۳ قاشق سوپ خوری
- سبزی دلمه خورد شده : ۱۰۰ گرم
- آب گوشت یا آب : ۱ پیمانه
- پیاز درشت : ۴ عدد. یا ۶ عدد متوسط
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- آب برای پخت دلمه : ۲ پیمانه
- پیاز سرخ شده : ۳ قاشق سوپ خوری
در تهیه دلمه پیاز ابتدا گوشت گوساله را چرخ کنید
کره را درون تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس گوشت چرخ شده، سبزی دلمه خرد شده، پیاز سرخ شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید، در مرحله بعدی نمک، آبلیمو و شکر را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کرده و بعد از تفت مختصر برنج را شسته و خیس کرده و به همراه یک پیمانه آب گوشت به مواد بیفزایید. ( لازم به ذکر است از گوشت ریز شده هم می شود در دلمه پیاز استفاده کرد)
توجه داشته باشید که مواد با حرارت ملایم و در بسته بجوشد تا آب آن خوب کشیده شود. در مرحله بعدی طرز تهیه دلمه پیاز, پیاز ها را پوست گرفته و داخل آن را خوب خالی کنید بعد با مایه گوشت داخل آن را پر نمایید.
می توانید پیاز ها را درون آب قرار داده و بگذارید کمی آب پز شوند.
سپس با چاقو روی پیاز یک برش زده تا لایه ها از هم باز شوند درون لایه ها کمی از مواد گوشتی بریزید و آن را بپیچید و درون قابلمه بچینید در هر دو صورتی که برای شما گفتیم ۲ پیمانه آب روی پیاز ها بریزید و در ظرف را بگذارید تا دلمه پیاز با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.
طرز پخت دلمه پیاز با طعمی متفاوت و عالی را آموزش دادیم آن را تهیه و از خوردن آن کنار خانواده لـ*ـذت ببرید.