طرز تهیه دلمه پیاز لذیذ و ایده آل برای سفره های ایرانی

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 185
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
امروزه پیاز در تمام مناطق دنیا کشت می شود ولی منشاء اصلی آن ایران و افغانستان بوده است و از این دو کشور به نقاط دیگر دنیا راه یافته است. استفاده از پیاز از بسیاری از غذاهای ایرانی و فرنگی مرسوم است اما در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه دلمه پیاز که یک غذای متفاوت و لذیذ است آشنا کنیم.

dolmeh-11.jpg




dolmeh-10.jpg




دلمه اسفناج، دلمه کدو سبز و حتی دلمه بادمجان از جمله دلمه هایی هستند که توسط خانواده های تنوع طلب در وعده های غذایی تهیه و سرو می شوند. دلمه پیاز نیز یک غذای ایده آل برای ایجاد تنوع بیشتر در سفره غذایی شما محسوب می گردد.

مواد لازم :
  • گوشت چرخ کرده گوساله : ۲۰۰ گرم
  • برنج : ۱/۲ پیمانه
  • روغن یا کره : پیمانه۱/۴
  • شکر : ۱ قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آب لیمو : ۳ قاشق سوپ خوری
  • سبزی دلمه خورد شده : ۱۰۰ گرم
  • آب گوشت یا آب : ۱ پیمانه
  • پیاز درشت : ۴ عدد. یا ۶ عدد متوسط
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • آب برای پخت دلمه : ۲ پیمانه
  • پیاز سرخ شده : ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه دلمه پیاز :
در تهیه دلمه پیاز ابتدا گوشت گوساله را چرخ کنید

dolmeh-6.jpg


کره را درون تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس گوشت چرخ شده، سبزی دلمه خرد شده، پیاز سرخ شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید، در مرحله بعدی نمک، آبلیمو و شکر را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کرده و بعد از تفت مختصر برنج را شسته و خیس کرده و به همراه یک پیمانه آب گوشت به مواد بیفزایید. ( لازم به ذکر است از گوشت ریز شده هم می شود در دلمه پیاز استفاده کرد)




dolmeh-4.jpg


توجه داشته باشید که مواد با حرارت ملایم و در بسته بجوشد تا آب آن خوب کشیده شود. در مرحله بعدی طرز تهیه دلمه پیاز, پیاز ها را پوست گرفته و داخل آن را خوب خالی کنید بعد با مایه گوشت داخل آن را پر نمایید.

dolmeh-3.jpg


dolmeh-7.jpg


می توانید پیاز ها را درون آب قرار داده و بگذارید کمی آب پز شوند.

dolmeh-5.jpg


dolmeh-1.jpg


سپس با چاقو روی پیاز یک برش زده تا لایه ها از هم باز شوند درون لایه ها کمی از مواد گوشتی بریزید و آن را بپیچید و درون قابلمه بچینید در هر دو صورتی که برای شما گفتیم ۲ پیمانه آب روی پیاز ها بریزید و در ظرف را بگذارید تا دلمه پیاز با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.

dolmeh-9.jpg




dolmeh-8.jpg


dolmeh-10-1.jpg


dolmeh-2.jpg


طرز پخت دلمه پیاز با طعمی متفاوت و عالی را آموزش دادیم آن را تهیه و از خوردن آن کنار خانواده لـ*ـذت ببرید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا