طرز تهیه دلمه مرغ (با سـ*ـینه و ران مرغ)

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 106
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
۱. دلمه مرغ (سـ*ـینه مرغ)
مواد لازم (برای ۲ نفر)
سـ*ـینه مرغ
۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۸۰ گرم
پنیر چدار ۲۰۰ گرم
هویج ۴ عدد متوسط
آرد سفید ۱ لیوان
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
زمان لازم برای آماده سازی و پخت یک ساعت و نیم
دستور تهیه
  • ابتدا سـ*ـینه مرغ را روی یک تخته گوشت پهن کنید سپس با بیفتک کوب به آن ضربه بزنید تا گوشت پهن و نازک شود. فقط مراقب باشید که ضربه‌ی زیاد گوشت را پاره نکند.
  • سپس هر سـ*ـینه‌ی مرغ را از وسط نصف کنید.
  • کمی نمک، فلفل و کره به گوشت بمالید.
  • هویج‌ها را خوب بشویید و پوست روی آن را بتراشید، سپس آن را آبپز و پس از پخته شدن رنده کنید.
  • هویج‌های رنده شده را روی سـ*ـینه‌ی مرغ بریزید و سپس روی آن پنیر رنده شده پخش کنید.
  • سـ*ـینه‌ی مرغ را مانند دلمه برگ مو به صورت بقچه بپیچید.
  • تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب بزنید.
  • دلمه‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید و در نهایت در روغن فراوان خوب سرخ کنید.
  • پس از سرخ شدن دلمه‌ها، آن‌ها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با سبزیجات اطراف آن را تزئین کنید.
دلمه مرغ خوشمزه آماده سرو است ...



247132_470.jpg



۲. دلمه ران مرغ

مواد لازم (برای ۶ نفر)
ران مرغ
۶ عدد
سبزی معطر (ریحان و ترخون) نصف فنجان
ساقه کرفس ۲ عدد
هویج ۲ عدد بلند و کشیده
سیر ۲ حبه
روغن ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان کافی
رب ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس دلمه
خامه
۲ قاشق غذاخوری
سس تند ۱ قاشق مرباخوری
خردل ۱ قاشق مرباخوری
زمان لازم برای آماده سازی و پخت یک ساعت و نیم

دستور پخت
  • در قدم اول باید با دقت زیاد استخوان ران مرغ را از آن جدا کنید. مراقب باشید که گوشت ران پاره نشود.
  • پس از جدا کردن استخوان از گوشت، داخل گوشت ران را به کمی نمک و فلفل آغشته کنید.
  • کرفس‌ها و هویج‌ها را به شکل خلالی نازک خرد کنید.
  • سبزی‌های معطر را همراه با سیر خرد شده و یک قاشق سرخالی روغن تفت دهید.
  • داخل هر ران را با کرفس و هویج و مواد تفت داده شده پر کنید.
  • پس از پر کردن داخل ران، آن‌ها را در قابلمه کنار هم بچنیند.
  • رب را در روغن سرخ کنید و با کمی آب جوش مخلوط کنید و در قابلمه بریزید تا ران‌ها بپزند.
  • پس از اینکه پخت، ران‌ها را در ظرف مورد نظر بگذارید و نوش جان کنید.

طرز تهیه سس برای سرو دلمه ران مرغ

کمی از آب باقی مانده از پخت مرغ را با خامه و سس مخلوط کنید و کنار غذا سرو نمایید.


247134_891.jpg



توجه!

  • برای اینکه گوشت مرغ طعم بهتری پیدا کند بهتر است یک پیاز بزرگ را خرد کنید و همراه با کمی نمک و فلفل سیاه و یک قاشق چای خوری آب لیمو ترش تازه روی ران‌های مرغ بریزید و آن را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
  • برای زیبا‌تر شدن دلمه، اندازه‌ی خلال‌ها به گونه‌ای باشد که از داخل ران بیرون بزند.
  • در هنگام پر کردن ران، ابتدا هویج و کرفس را بگذارید و سپس روی آن را با سبزیجات معطر پر کنید.
  • اگر طعم تمر هندی را دوست دارید، می‌توانید کمی تمر هندی به مخلوط سبزیجات نیز اضافه کنید.
  • در پایان هنگامی که مرغ‌ها پخته شد می‌توانید گوشت‌ها را از آب جدا کنید و در یک تابه بچینید و روی آن پنیر پیتزا بریزید و تابه را ۱۰ دقیقه در فر بگذارید.
  • برای تزئین مرغ می‌توانید از جعفری و کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا