دستور پخت طرز تهیه دلمه قارچ

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,551
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه دلمه قارچ

dolmegharchbamorgh.jpg


مواد لازم
• گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم

• قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد

• جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

• پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری

• رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

• پنیر پیتزا

• نمک و زردچوبه




طرز تهیه
جهت تهیه دلمه قارچ ابتدا گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید.

وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده و طلایی شود.

دلمه شما آماده است. آن را سرو نمائید.



نوش جان

مجله تصویر زندگی
 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    طرز تهیه‌ی دلمه قارچ با مرغ؛ سرشار از پروتئین

    دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکم پر از خوش مزه‌ترین نوع دلمه می‌باشد، این غذا را می‌توان در دسته پیش غذا‌ها و یا فینگرفود‌ها قرار داد. همچنین این غذا برای کودکان بسیار مناسب است. به دلیل داشتن قارچ و مرغ که از برترین مواد گروه پروتئینی محسوب می‌شوند، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص داده اند. دلمه قارچ این قابلیت را دارد که بتوانید مواد اولیه آن را متناسب با سلیقه و ذائقه غذایی خود تغییر داده و مواد آن را کم و یا زیاد کنید.
    طرز تهیه‌ی دلمه قارچ با مرغ؛ سرشار از پروتئین


    دلمه قارچ به دلیل طعم خوب و خواص فراوان بین کودکان به محبوبیت رسیده است. قارچ به دلیل داشتن ویتامین D بسیار در جلوگیری و شیوع سرطان‌ها در بدن نقش دارد. به علاوه این ماده خوراکی مفید در درمان بیماری‌هایی از جمله دیابت، کم خونی و فشار خون و همچنین کاهش وزن مناسب، کنترل جذب مواد غذایی برای بدن و تقویت استخوان‌ها اثر گذار می‌باشد. قارچ‌ها در انواع پلو‌ها و خورش‌ها توسط افراد به مصرف می‌رسند.
    مناسب‌ترین روش مصرف قارچ در زمینه بهداشتی پخت آن ذکر شده است؛ چرا که با پختن و حتی بخارپز کردن قارچ به جای سرخ کردن می‌توان بسیاری از خواص و ارزش این ماده را حفظ کرد. باید در تهیه قارچ از بازار برای این نوع غذا قارچ‌های متوسط، سفت و سالم را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که قارچ استفاده شده در این دلمه از قارچ‌های خوراکی است و با قارچ‌های سمی و مضر که باید از آن‌ها اجتناب کرد، تفاوت دارد.


    مواد لازم
    • قارچ: نیم کیلوگرم
    • سـ*ـینه مرغ: ۱ عدد
    • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
    • پیاز: ۱ عدد
    • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
    • پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
    • سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
    • زردچوبه: به مقدار لازم
    • نمک: به مقدار لازم
    • فلفل: به مقدار لازم
    موادلازم برای سس:
    • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
    • شیر: ۱ پیمانه
    • کره: ۵۰ گرم
    طرز تهیه‌ی دلمه قارچ با مرغ؛ سرشار از پروتئین


    مراحل پخت
    ۱. ابتدا سـ*ـینه مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.
    ۲. سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.
    ۳. بعد از تفت مواد ادویه‌های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.
    ۴. چند دقیقه بعد فلفل دلمه‌ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
    ۵. در این بخش قارچ‌های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود.
    ۶. برای تهیه سس: ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود.
    ۷. سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.
    ۸. پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    ۹. پس از انکه تمام شیر را اضافه کرد هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.
    ۱۰. سپس داخل قارچ‌های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهیه شده و بعد پنیر موزارلا بریزید.
    ۱۱. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
    ۱۲. قارچ‌ها را داخل سینی فر بگذارید.
    ۱۳. ۲۰ دقیقه بگذارید دلمه‌ها بپزد.
    ۱۴. دلمه‌ها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.

    طرز تهیه‌ی دلمه قارچ با مرغ؛ سرشار از پروتئین
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا