- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,554
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه برای 2 نفر :
برنج 1/3 فنجان
آب 2/3 فنجان
فلفل دلمه ای 4 عدد (فلفل دلمه ای سبز بزرگ)
گوشت چرخ کرده 450 گرم (بدون چربی)
کرفس 1/4 فنجان (خرد شده)
پیاز 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
سس قرمز 1/4 فنجان
گوجه فرنگی 1 عدد (متوسط – خرد شده)
رب گوجه فرنگی 225 گرم
شکر 1 قاشق چای خوری
ریحان 1/4 قاشق چای خوری (خشک شده)
پنیر چدار 30 گرم (رنده شده)
طرز تهیه:
برنج را در آب بپزید و آبکش کنید.
در این حین فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
بالای فلفل دلمه ای ها را ببرید و هسته ها را خارج کنید.
در یک ماهی تابه بزرگ، به قدری آب بریزید که فلفل ها را بپوشاند و بتوانید آنها را به جوش آورید. سپس فلفل ها را اضافه کرده درب ماهی تابه را بگذارید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید. سپس از روی حرارت برداشته و از ماهی تابه خارج کنید.
در یک قابلمه بزرگ، گوشت چرخ کرده، کرفس و پیاز را مخلوط کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت بپزید تا گوشت پخته شود. گاه گاهی مواد را در این حین هم بزنید.
برنج، نمک، فلفل سیاه، سس قرمز و گوجه فرنگی را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. سپس مواد مخلوط شده را با قاشق در فلفل دلمه ای ها بریزید و بعد فلفل های پر شده را در ماهی سینی لبه دار چرب نشده بچینید.
در یک کاسه کوچک، رب گوجه، شکر و ریحان را مخلوط کنید و نیمی از مخلوط را روی فلفل دلمه ای ها بریزید.
فلفل ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند. در 5 دقیقه آخر پخت در فر، باقیمانده مخلوط رب را روی دلمه ها بریزید و روی آن پنیر پخش کنید.
فود سوران
مجله تصویر زندگی
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه برای 2 نفر :
برنج 1/3 فنجان
آب 2/3 فنجان
فلفل دلمه ای 4 عدد (فلفل دلمه ای سبز بزرگ)
گوشت چرخ کرده 450 گرم (بدون چربی)
کرفس 1/4 فنجان (خرد شده)
پیاز 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
سس قرمز 1/4 فنجان
گوجه فرنگی 1 عدد (متوسط – خرد شده)
رب گوجه فرنگی 225 گرم
شکر 1 قاشق چای خوری
ریحان 1/4 قاشق چای خوری (خشک شده)
پنیر چدار 30 گرم (رنده شده)
طرز تهیه:
برنج را در آب بپزید و آبکش کنید.
در این حین فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
بالای فلفل دلمه ای ها را ببرید و هسته ها را خارج کنید.
در یک ماهی تابه بزرگ، به قدری آب بریزید که فلفل ها را بپوشاند و بتوانید آنها را به جوش آورید. سپس فلفل ها را اضافه کرده درب ماهی تابه را بگذارید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید. سپس از روی حرارت برداشته و از ماهی تابه خارج کنید.
در یک قابلمه بزرگ، گوشت چرخ کرده، کرفس و پیاز را مخلوط کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت بپزید تا گوشت پخته شود. گاه گاهی مواد را در این حین هم بزنید.
برنج، نمک، فلفل سیاه، سس قرمز و گوجه فرنگی را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. سپس مواد مخلوط شده را با قاشق در فلفل دلمه ای ها بریزید و بعد فلفل های پر شده را در ماهی سینی لبه دار چرب نشده بچینید.
در یک کاسه کوچک، رب گوجه، شکر و ریحان را مخلوط کنید و نیمی از مخلوط را روی فلفل دلمه ای ها بریزید.
فلفل ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند. در 5 دقیقه آخر پخت در فر، باقیمانده مخلوط رب را روی دلمه ها بریزید و روی آن پنیر پخش کنید.
فود سوران
مجله تصویر زندگی