طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای شکم پر

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای ۶ نفر


● نمک و فلفل به مقدار لازم

● رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

● سبزی معطر ۲ قاشق غذا خوری

● برنج ۱/۲ لیوان

● عدس ۱ لیوان

● گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

● سیر ۲ حبه

● پیاز ۲ عدد

● فلفل دلمه ای ۴ عدد



Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه :


۱- عدس را جدا میپزیم و برنج را با ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند و آب قابلمه تمام شود، در صورت تمایل یک عدد عصاره گوشت اضافه کنید



۲ – داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند



۳- در ادامه کار گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس سبزی، مخلوط برنج و عدس را اضافه کنید، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید



۴- مایه دلمه را داخل کاسه ای بریزید نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید



۵- فلفل دلمه ای ها را بشویید سپس سر فلفل ها را با دقت جدا کنید و داخل فلفل ها را خالی کنید، سر فلفل به عنوان در دلمه است و نباید دور بریزید، میتوانید از چند رنگ فلفل دلمه برای زیبایی بیشتر غذا استفاده کنید، من برای دردلمه ها ازگوجه گیلاسی استفاده کردم



۶- داخل فلفل ها را با مایه دلمه پر کنید، داخل قابلمه رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید



۷- سپس ۲ لیوان آب، مقداری آبلیمو، نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید سپس فلفل ها را روی این سس بچینید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا فلفل ها نرم شوند و سس غلیظ شود



۸- برای سرو دلمه ها را در ظرف بریزید و سس باقی مانده را روی دلمه ها بریزید سایر نکات سبزیهای معطر مخلوطی از تره، جعفری، شوید، ریحان، مرزه، ترخون و نعنا میباشند، در صورت تمایل مقداری پودر کاری و خلال بادام هم میتوانید برای خوشمزه تر شدن دلمه به آن اضافه کنید، دلمه های برگ مورا در تصویر را از همین مواد ریختم و پیچید
 

برخی موضوعات مشابه

بالا