- عضویت
- 2015/10/08
- ارسالی ها
- 2,337
- امتیاز واکنش
- 19,020
- امتیاز
- 783
- سن
- 26
برای سفره آرایی میهمانی های تان از این ایده کمک بگیرید
با یک یا چند پیاز بزرگ، یک چاقو، کمی رنگ خوراکی و چند برش روی پیاز می*توانید هنر کدبانوگری خود را در و تزئین سفره، برای اعضای خانواده یا مهمانانتان به نمایش بگذارید. طریقه و روش آن را در ادامه فرا بگیرید
چند دقیقه قبل از پوست کندن پیاز (حدود 5 تا 7 دقیقه) آن را در آب بگذارید و پوست آن را بکنید. یادتان باشد پیازهایی برای این کار بهترند که ساقه و مغز سفتی نداشته باشند
آن گاه قسمت ریشه را جدا کنید و مانند شکل زیر آن را برش بزنید
پیاز برش زده را در آب خنک و سرد بگذارید تا بازشود. در این مرحله کمی رنگ خوراکی در آب بریزید و اگر رنگ خوراکی نداشتید از زعفران یا آب لبو، یا حتی آب سبزیجات دیگر برای رنگ کردن استفاده کنید
با یک یا چند پیاز بزرگ، یک چاقو، کمی رنگ خوراکی و چند برش روی پیاز می*توانید هنر کدبانوگری خود را در و تزئین سفره، برای اعضای خانواده یا مهمانانتان به نمایش بگذارید. طریقه و روش آن را در ادامه فرا بگیرید
چند دقیقه قبل از پوست کندن پیاز (حدود 5 تا 7 دقیقه) آن را در آب بگذارید و پوست آن را بکنید. یادتان باشد پیازهایی برای این کار بهترند که ساقه و مغز سفتی نداشته باشند
آن گاه قسمت ریشه را جدا کنید و مانند شکل زیر آن را برش بزنید
پیاز برش زده را در آب خنک و سرد بگذارید تا بازشود. در این مرحله کمی رنگ خوراکی در آب بریزید و اگر رنگ خوراکی نداشتید از زعفران یا آب لبو، یا حتی آب سبزیجات دیگر برای رنگ کردن استفاده کنید