طرز تهیه بستنی هلو خانگی

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
مواد لازم برای تهیه بستنی هلو
هلو یک کیلو

پودر شکر۲۵۰ گرم

خامه یک بسته

آبلیمو تازه دو قاشق سوپخوری



Peach-ice-cream-1.jpg




طرز تهیه
هلو را با پوست خرد کرده در فریزر بگذارید تا یخی شود.

خامه را با نیمی از پودر شکر مخلوط کرده و در فریز بگذارید تا اندکی یخی شود.

زمانی که دور تا دور خامه یخی شد، از فریزر خارج کرده و با همزن حدود 7 تا 8 دقیقه می زنیم تا دو برابر شود.

سپس خامه را در یخچال گذاشته و هلو را از فریزر خارج می کنیم.

باقیمانده پودر شکر را روی هلو ریخته و با میکسر (استیک کوپ) میکس می کنیم.

نکته : اگر میکسر به سختی می چرخید می توانید کمی آب یخ به هلو اضافه کنید تا میکسر آسان بچرخد و هلوها را پوره کند.

سپس پوره هلو را کم کم به خامه افزوده و فولد می کنیم.

آب لیمو را هم اضافه کرده و هم می زنیم. زمانی که خامه و پوره هلو یکدست شد، در دیگ لعابی ریخته و با درب بسته در فریزر می گذاریم.


هر 30 دقیقه یک بار از فریزر خارج کرده و هم می زنیم. مجددا در فریزر می گذاریم تا از یخی شدن بستنی جلوگیری شود.






Peach-ice-cream-2.jpg







روش های سرو بستنی هلو
به هر روشی بخواهید میتوانید بستنی را سرو کرده و نوش جان کنید.

من به دو روش بستنی را در نان میکادو گذاشتم :

زمانی که بستنی هنوز کمی شل هست روی برگه ی نان میکادو پخش کردم و روی آن یک برگ میکادو گذاشتم.

با دست به آرامی رو نان فشار دادم تا بستنی درست پخش شده و به نان بستنی چسبیده و ناهمواری نداشته باشد.

پس از اینکه بستنی بسته شد، آن را برش زده یا اصطلاحا اسلایس می کنیم.

روی نان میکادو گذاشته و برگه دیگری روی آن میگذاریم. این مقدار بستنی برای پوشش دو برگه میکادو کافی است.

بسته های بستنی را درون کیسه فریزر و داخل سینی قرار داده و در فریزر میگذاریم تا بسته بشه.

باید روی هر ردیف بستنی کیسه فریزر بگذارید تا وقتی سفت شدن به هم نچسبد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا