طرز تهیه برگ هلو به ۳ روش آسان

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه برگ هلو (پر هلو) در فر

  • کف سینی فر را با کاغذ پارچمنت یا کاغذ روغنی بپوشانید و هلو‌های نصف شده را با فاصله روی آن بچینید.
  • درجه حرارت فر را روی کمترین درجه ممکن (۵۰ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کرده و سینی را در آن قرار دهید.
  • حدود ۴ الی ۸ ساعت طول می‌کشد تا برگ‌های هلو آماده شود.
  • در این فاصله مرتب هلو‌ها را چک کرده و زیر و رو کنید؛ مراقب باشید خیلی خشک نشوند.

طرز تهیه برگ هلو (پر هلو) در دستگاه خشک کن


  • هلو‌های نصف شده را با فاصله روی سینی خشک‌کن چیده و در دستگاه قرار دهید.
  • دستگاه خشک‌کن را روی حالت میوه یا ۵۷ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  • حدود ۲۴ الی ۴۸ ساعت صبر کرده تا برگ‌های هلو آماده شود.
  • هر ۸-۷ ساعت یک بار هلو‌ها را چک کرده تا خیلی خشک نشوند.
  • پس از آماده شدن برگ‌های هلو، اجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شود؛ سپس آن را در ظرف شیشه‌ای دردار، در محلی خشک و خنک نگهداری کنید.

277009_793.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242

    طرز تهیه برگ هلو (پر هلو) در زیر نور خورشید

    • هلو‌ها را تمیز شسته و روی یک پارچه نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
    • آن‌ها را از وسط نصف کرده و هسته را خارج کنید.
    • کف یک سینی بزرگ را با پارچه نخی تمیزی پوشانده و سپس هلو‌های نصف شده را با فاصله کف آن بچینید.
    • روی سینی یک پارچه توری تمیز بکشید و آن را زیر نور خورشید قرار دهید.
    • هنگام شب که رطوبت هوا افزایش می‌یابد، سینی را داخل خانه ببرید تا دوباره رطوبت جذب نکنند؛ موقع روز دوباره آن را در مقابل نور خورشید قرار دهید.
    • حدود ۴ روز طول می‌کشد تا برگ‌ها آماده شود؛ در این فاصله پر هلو‌ها را زیر و رو کرده تا به طور یکنواخت حرارت ببینند و خشک شوند.
    • مراقب باشید برگ خو‌مزه هلوی شما مانند چیپس خیلی خشک و شکننده نشود؛ همین که رطوبت هلو‌ها به ۲۰ درصد برسد، باید از مقابل نور خورشید برداشته شوند.
    277071_730.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا