طرز تهیه ی پای قارچ و اسفناج

  • شروع کننده موضوع ghazal♥
  • بازدیدها 148
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

ghazal♥

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/05/28
ارسالی ها
2,479
امتیاز واکنش
17,852
امتیاز
746
محل سکونت
تهران
dd103b19dbf361f030efc31fdb9bbd49.jpg

پای قارچ و اسفناج یک خوراکی خوشمزه و در عین حال سالم است که برای یک وعده غذایی کامل می توان از آن استفاده کرد.این غذا برای گیاهخواران بسیار مناسب و خوشمزه است.

مواد لازم:

کره 2 قاشق . قارچ خرد شده 2 لیوان . اسفناج خرد شده و پخته شده 2 لیوان

پیاز کوچک 4 عدد . سبزی سوپ 1 لیوان . تخم مرغ 4 عدد . پنیر پیتزا 1 لیوان

خامه نصف لیوان . آب لیمو 2 قاشق . خمیر پای

طرز تهیه: فر را تا دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.

کم کره در داخل تابه ذوب کنید و قارچ، پیاز و اسفناج ا درون آن بپزید و سرخ کنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

خمیر پای را کف قالب پهن کنید تا وقتی مواد آماده شدند آنها را درون تارت بریزید.

در یک کاسه سبزی سوپ، تخم مرغ، آب لیمو و خامه را با هم مخلوط کنید و پنیر پیتزا و مخلوط قارچ و اسفناج را به آن اضافه کنید. وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند، می توانید آنها را روی خمیر تارت بریزید و پهن کنید و تا نیم ساعت درون فر قرار دهید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
349
بالا