- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در اینجا، مینی پای با بیکن، کدو حلوائی و پیاز را برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم مورد پسندتان قرار بگیرد.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم (۶ عدد):
- خمیر آماده پای
- ۳ پیمانه پیاز خلالی
- ۲۳۰ گرم بیکن
- ۲ پیمانه کدوحلوائی
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر مریم گلی
- روغن سرخ کردنی
- ۲ عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه خامه ترش
- یک چهارم پیمانه شیر
- نمک و فلفل سیاه
- ۱ عدد تخم مرغ
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-بیکن ها را در تابه متوسط تفت دهید تا برشته شوند. کدو حلوائی و پیاز را بیفزائید و سرخ کنید تا کاملا سبک شده و طلایی شوند. مریم گلی، نمک و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-خمیر پای را باز کرده و تا جای ممکن نازک کنید. با استفاده از قالب یا کاسه، خمیر را به قطر قالب مافین برش دهید. خمیرها را درون قالب بگذارید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-در این مرحله، در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، خامه ترش و شیر را مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه بیفزائید و هم بزنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-از مخلوط کدو حلوائی و بیکن درون کاسه های مافین بریزید.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-سپس به آرامی از مخلوط تخم مرغ روی آن بریزید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-روی پای را با خمیرهای باقی مانده تزئین کنید.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8-یک عدد تخم مرغ را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و با قلم مو روی سطح خمیرها بمالید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9-قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود. برای بهتر پخته شدن، یک لایه فویل آلومینیومی روی مواد بکشید و فقط ۱۰ دقیقه آخر آن را بردارید
[/BCOLOR]