طرز تهیه مینی پای پیاز و بیکن

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 116
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در اینجا، مینی پای با بیکن، کدو حلوائی و پیاز را برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم مورد پسندتان قرار بگیرد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم (۶ عدد):
  • خمیر آماده پای
  • ۳ پیمانه پیاز خلالی
  • ۲۳۰ گرم بیکن
  • ۲ پیمانه کدوحلوائی
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر مریم گلی
  • روغن سرخ کردنی
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه خامه ترش
  • یک چهارم پیمانه شیر
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۱ عدد تخم مرغ
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1071743_317.jpg

طرز تهیه:
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-بیکن ها را در تابه متوسط تفت دهید تا برشته شوند. کدو حلوائی و پیاز را بیفزائید و سرخ کنید تا کاملا سبک شده و طلایی شوند. مریم گلی، نمک و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-خمیر پای را باز کرده و تا جای ممکن نازک کنید. با استفاده از قالب یا کاسه، خمیر را به قطر قالب مافین برش دهید. خمیرها را درون قالب بگذارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-در این مرحله، در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، خامه ترش و شیر را مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه بیفزائید و هم بزنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-از مخلوط کدو حلوائی و بیکن درون کاسه های مافین بریزید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-سپس به آرامی از مخلوط تخم مرغ روی آن بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-روی پای را با خمیرهای باقی مانده تزئین کنید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8-یک عدد تخم مرغ را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و با قلم مو روی سطح خمیرها بمالید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9-قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود. برای بهتر پخته شدن، یک لایه فویل آلومینیومی روی مواد بکشید و فقط ۱۰ دقیقه آخر آن را بردارید
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا